| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2004-06-27 14:58:04 Choroba jak piszesz to ja nie czaje 2004-06-27 12:04:33, leon99 pisze:
No i prawidłowo. Jesłi komuś nie spieszno do nowoczesnej stylistyki a wypadków mało (czytaj niebezpieczeństw na drodze) to właściwie nie ma powodu żeby pozbywac się tojki "nie pierwszej młodości". A juz na pewno nie Corony A powiedz leon jak tam wygląda kultura jazdy. Pozdrawiam. |
Rysiu TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Wawa | 2004-06-28 02:24:26
Wlasnie, tez jestem ciekaw... |
leon99 TOYOTA DRIVER Yaris '03 + RAV4 '97 Wrocław | 2004-06-28 04:02:14 z moich obserwacji pieszego to raczej sredio z ta kultura.
Trąbią na siebie, szczególnie ciężarówki bardzo wymuszają, czasami wręcz strach przejść przez zebrę. mimo że mam zielone to mi przed nosem skręca ciężarówka. Rowerzyści strasznie sie zachowują (ja też) a w dodatku tu sie jeździ po chodnikach. Niby piesi mają pierwszeństwo ale kto by tam na nich zwracał uwagę... Nocami po ulicach szaleja gangi młodzieży na motorach bez tłumików, totalny odjazd ! Moim zdaniem kultura taka +- polska może lekki plusik. |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-06-28 13:21:02
To tak jak u nas... znać że Polska dużo się nie różni od Japonii choć odległość znaczna. Wszyscy jeżdżą jak chcą. Ostanio zaobserwowałam zjawisko, które bardzo się rozpowszechniło i ansiliło - slalomiarze. Nienawidzę!! Przez jednego takiego miałabym w sobotę wypadek w Katowicach jadąc na egzamin (i tak byłam już dostatecznie znerwicowana a tu jeszcze to |
Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2004-06-28 16:10:09
Huraa - mamy druga Japonie |