Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() totr V8/C200 łódż/belfast | 2002-11-17 18:34:20 cześć wszystkim !! strasznie żal że już po imprezce i że nie zostałem do końca ale siła wyższa. jedno jest pewne BYŁO WARTO!!! czekam na news-y i wrażenia ze ZLOTU i fotki! ![]() ![]() |
![]() DrA eS ... | 2002-11-17 20:51:19 Hejka !!
Zapomnielismy zaorac polanke... ![]() Ale nic straconego... nastepnym razem |
![]() Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2002-11-17 22:30:14 Witam,
Zlot dobiegł końca ![]() 13 przepięknych Bestii przewinęło się przez kręte odcinki "Słoka" Obyło się bez zbędnych ekscesów... choć kilka razy na drodze było gorąco (w tym miejscu oczekuję relacji Dramara :lol ![]() Nowi członkowie pomyślnie przeszli intensywne szkolenie oraz chrzest na LOB... Niestety zabrakło kilku z nas... Gelczas z mojej strony RE5PECT dla ciebie ![]() ![]() ![]() Sesja zdjęciowa była tym rezem wyjątkowo okazała... a bryczki aż ryczały ze szczęścia!!! (po zlocie "bad look" mojej Bestii zmienił się na "happy look" ![]() Ultra wolny przejazd przez Bełchatów wywarł nie małe wrażenie na przechodniach oraz innych użytkownikach dróg ![]() grill, pyffka beczki dwie tudzież koniaczek (strzałka Res ![]() ![]() ![]() ![]() adrenaliny dostarczył nam tow. Prowo, który udał się w nieznanym nikomu kierunku celem przetrzepania jakiegoś Passata ![]() ![]() po szwędaczu (ok. 1:15) jeszcze raz dało się słyszeć w "Eletrowni Bełchatów" groźne warczenie naszych Bestyjek stojących po drugiej stronie zbiornika wodnego, którego tafla wody dalego i głośno przekazywała nasze śpiewy z mola :8:8:8 przed snem jeszcze po browarku podczas obrad w sali konferencyjnej, szybka toaleta i... i byłem drugim szczęśliwcem (zaraz po Urg'u) mogącym słuchać tego wyjątkowo gardłowego odgłosu jakim było chrapanie... nie wymienie jego nicka, gdyż wszyscy wiedzą o kogo chodzi ![]() ![]() ![]() I to wszystko po to aby rano wyglądać jak flak... z głupim uśmieszkiem na twarzy... chciałbym wyrazić moje ubolewanie z powodu rannej niedyspozycji... jak to robert_kraków określił: "Młodemu nic nie jest... tylko głowa go nap...." ale wszelkie dolegliwości ustapiły po tabletkach od Goździkowej ![]() ![]() ![]() A potem już tylko pożegnanie zlotowiczów... szybkie doprowadzenie domku do stanu używalności i wyjazd na trase... ![]() ![]() ![]() Czekamy teraz tylko na fotki oraz kolejne, czwarte już, spotkanie w gronie najlepsiejszych z najlepsiejszych ![]() ![]() ![]() Pozdrawia was organizator oraz prezes od zlotów LOB: Piotr Napieraj (Młody_Omega) |
![]() urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-11-18 08:31:17 młody czemu nie piszesz relacji, widze ukryty talent, prosba do wszystkich o jak najszybsze przysyłanie fotek, gdyz pod koniec tygodnia wyjeżżam na chałturę do żar.
Wersja wydarzeń wg urga No i po zlocie! ... było pięknie, kwiaty pachły... ![]() Zjawiliśmy się w liczbie 13 furek, A, B, sedan, caravan, + jedna zgnieciona ( Res ![]() ![]() ![]() ![]() Dalszą atrakcją dla okoliczności przyrody były testy tłumików o 1 w nocy i śpiew chóralny, ach te KOCIE ruchy... Zmorzeni konferencją przy nie całkiem okrągłym, mnie się zdało że bestia wygięła się w coupe, stole zaczęliśmy zabierać się do snu sprawiedliwych. Dramar włączył trzeci bieg i wykręcał się do 7000 rpm, nie przeszkadzały mu nawet kląskania Młodego ale i tak zmorzyła nas pomroczność jasna. Rankiem koło południa poskładaliśmy blachy do kupy, kupa Młodego była najdłuższa i męcząca przez co powiedział dzień dobry i zasnął ponownie. Kole 12 uruchomiłem silnik. ... było pięknie, kwiaty pachły... foto reportaże ukażą się wnet, w miarę nadsyłania swojego punktu widzenia... ![]() w kwestii naklejek skontaktuję się z Dramarem, ostatecznie bedzie napis i nick każdego pzdr ---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++--- >>> www.urg.prv.pl <<< |
![]() Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2002-11-18 13:35:13 Hmmm co mogę dopisać, było super, pierwszy mój zlot i już wiem że może być coraz lepiej (ilość autek) , atmosferka nie do podrobienia , niech żal ogarnie nieobecnych. Wracałem do domu z Dramarem coś wam powiem w tajemnicy : nie dziwię się że jego Omesia tyle pali ![]() |
![]() totr V8/C200 łódż/belfast | 2002-11-18 22:40:48 PANOWIE! powiem krótko było COOL. bez pudła !
Ci co nie byli niech patrzą na zdjęcia i cierpią. pozdr. dla tych którzy najbardziej krzyczeli na forum o ZLOCIE a nie dotarli. Czarny ponoć ma L-4. |
![]() PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2002-11-19 11:22:07 Strasznie wam zazdroszcze. mam nadzieje ze nastepny termin bedzie dla mnie bardziej przychylny. Poprosze Piotra (Moldy_Omega) o wczesniejsze podanie terminu, ok to nastepnym razem. Npiszcie mnie gdzie sa zdjecia szukam i szukam a tu nic lub slepy jestem. |
![]() Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2002-11-19 11:28:09 Witam Piotrze...
termin zlotu podany był z ponad miesięcznym wyprzedzeniem... został on zresztą uzgodniony z większością LOB... reszta poprostu dostosowywała się do niego... Następnym razem podany będzie również z podobnym wyprzedzeniem... także przez pierwszy tydzień będzie on ruchomy... Fotki znajdują się w dziale Info na samym dole... pozdr. |
![]() PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2002-11-19 11:53:22 Wiem, wiem ja 16 11 mialem juz zajety pod koniec sierpnia
teraz week 4 i 18 stycznia tez mam juz zajete i mam nadziejez ze week miedzy tymi datami beda dla mnie wolne a najlepszy termin dla mnie to koniec lutego. Niestety robilem co moglem abu sie wyrwac, nie udalo sie wiec moze zimowka bedzie dla mnie przychylna. Moze sie w koncu wkupie w zacne grona LOB z maja terenowa omega, musze przyznac ze jazda po sniegu zawsze dla mnie bylby mila, no i polanke mozna bylby ubic dosc mocno. Pozdrawiam i "pedze" do ogladania zdjec. |
![]() 3 DEADSOUL e60, Traxxas VXL Warszawa | 2002-11-19 11:54:32 Witam,
Makaveli i Ja dojechalismy do domu bez problemów. Po 2h jazdy siedzielismy juz przed telewizorami i popijalismy piwko. Po drodze mijalismy Kartosa i Janusza, chyba Im sie nie spieszyło?!. Jednak w każdym z drzemie mały Hołowczyc i Kartos dogonił nas przed Warszawą (ale już bez Janusza?). pozdrowienia dla Wszystkich PS. Impreza byłą zaje8ista. ![]() |
![]() totr V8/C200 łódż/belfast | 2002-11-21 17:53:06 Res! nawet nie wiesz jak ubolewam nad twoim problemem ale też mam taki problem więc .........trzymym kciuki. narazie ![]() |
![]() JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2002-11-23 00:03:34 Cóż mogę dodać, szkoda, że musiałem wracać i przepadła mi imprezka mięsno alkoholowo motoryzacyjna. Jestem uboższy o te śpiewy i porykiwania Bestii, ale uwaga będę w Krakowie, żeby osłabić tych z za krótkimi i z niedowagą autkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich prawdziwych omesiarzym którzy pomimo trudności, przeciwności losu i żon spotkali się w Mekce LOB. Do zobaczenia w Krakowie ![]() Janusz |