No to czas sie pochwalic:D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kiedys napisalem ze jak skonczy modyfikacje samochodu... to sie pochwale... prosze bardzo fotki opis....

pięknie pięknie
tylko napisz ile w to włożyłes pracy, czy sam się bawiłeś czy korzystałeś z pomocy jakiejś firmy która zajmuje się takimi rzeczami
Tylko tuning optyczny czy również jakieś zmiany terchniczne zostały zrobione

samochod kosmicznie fajny!

nieźle nieźle. mi się podoba

Jest się czym chwalić Mi takze bardzo się podoba. Czekamy na jakieś opowiadanie

Fajna furka,moje gratulacje...
Bardzo mi się podoba

No ładna ,ładna

pozdrawiam...

Ladny , nawet bardzo, a mozna z ciekawosci o opis modyfikacji i co to za kolorek wewnatrz??

Pozdarwiam

samochod robilem sam... z 3 kolegami... kompresor (maly bo maly) i inne bardzo wazne rzeczy do tuningu posiadam... wiec robie wszystko sam... procz przerbek i dopasowania... jak widac na jednym zdieciu zostalo one zrobione 2 dni temu yaris jest w generalnym remoncie wnetrza i odnawiania nie ktorych rzeczy z zew. , na czesci do silnika czekam juz miesiac... filtr BMC , swiece Brisk... i mialbym magnetyzer ale sie rozmyslilem... i w planach jeszcze strumienica wylotu... bardzo zainteresowala mnie turbosprezarka TRD do yarisa (www.bad-toys.ch) piekne rzeczy maja) w przyszlym tygodniu oczekuje rowniez maski nowej do yarisa i wlot... efekty pokaze... dodam iz mysle pomalowac ja na czarno perle mieniaca sie w czerwien... dosc ciekawie to wyglada

Stachu masz konkretny zderzaczek powiem ci ??? mozna taki w PL dostac? ile mniejwiecej kosztuje ?

to jest zderzak chyba boostera nie? tez na zdjeciach OPGezeta taki jest - najlepsze zderzaki robi do Yarisa chyba Veilside

Hmmm ja mam zderzaki od Tsporta po prostu... zadnej filozofii (dostepne w aso toyota) A co to jest takie z dziwym kolorze na ostatnim zdjeciu?? jeskies wygluszenia?? Jesli tak to jakie??

PS. Slabo zes opisla samochod ktore jest tak przerobiony w 5 linijkach tekstu!! Ludzie (i ja) sa ciekawi, wiec pisz, pochwali sie co i jak!?? Zawiesznie, amorki, zderzaki, srodek, i osiagi...

Pozdrawiam