co warte te wszystkie spory, intrygi, szkoda każdego zmarnowanego dnia
Dzisiaj odeszła na zawsze moja przyjaciółka...
| « Poprzedni | Następny » |
Tojotka TOYOTA DRIVER Toyota Yaris 1,0 3D ... Warszawa | co warte te wszystkie spory, intrygi, szkoda każdego zmarnowanego dnia
Dzisiaj odeszła na zawsze moja przyjaciółka... |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | oj przykro mi Niestety tak to już jest w życiu trzymaj się... ![]() |
bisua TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Wrocław | moje kondolencje i trzymaj sie pamietaj ze tak to w życiu jest niestety czasami ludize odchodza zbyt szybko |
Tojotka TOYOTA DRIVER Toyota Yaris 1,0 3D ... Warszawa | Tak, wiem, wszystkich nas to czeka
Ale czemu najlepsi tak szybko się spalają ? Ona żyła dla innych. Pamięć o niej długo przetrwa. Tak smutno... |
leon99 TOYOTA DRIVER Yaris '03 + RAV4 '97 Wrocław | c'est la vie. Trzymaj się! |
Barrybede TOYOTA DRIVER Carina E kombi Wrocław | trzymaj się w tych cięzkich chwilach
Pozdrawiam |
Yaryś TOYOTA DRIVER Yarowóz WAAAWAAA | wyrazy współczucia |
El_Chueco TOYOTA DRIVER Fiat 125p Wrocław | Moje kondolencje - wyrazy wspolczucia ;( |
CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | cieszmy się kochać ludzi bo tak prędko odchodzą... ['] ['] ['] ['] ['] ['] |
Katka TOYOTA DRIVER lepiej nie pisać ;) Kraków | Najlepsi odchodzą pierwsi, Pan Bóg chce mieć ich przy sobie.
Wyrazy współczucia Pozdrawiam Katka |
| « Poprzedni | Następny » | |