MotoNews.pl

Crash Test Poloneza...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na moim serwerze dzieki kol. Jojo pojawil sie nowy artykuł:
Crash Test Poloneza (1.31 MB)

-----------------
FSO Seicento 19.06.2005
www.centomania.pl

3 maja 1995r. To już historia

Niestety fatalny jest transfer i nie prędko to ściągne, ale z góry dziękuję, gdyż napewno będzie ciekawe doświadczenie...

Pozdrawiam

A już myślałem że znowu o sobie przeczytam...

Kiedyś szukałem tego numeru AŚ - dzięki

Artykuł ciekawy

Cytat:
2004-02-22 21:00:49, Jeff_Colby pisze:
Niestety fatalny jest transfer i nie prędko to ściągne, ale z góry dziękuję, gdyż napewno będzie ciekawe doświadczenie...

Pozdrawiam

Użyj Get-Righta, ściągnie się dosyć szybko.

Mi sie ściągnął w niecałą minute, ale to chyba juz jest poza godzinami szczytu
A Poldi mnie pozytywnie zaskoczył, mam nadzieje że jego przodek ma coś z tego...

A mnie Poldzio nie zaskoczył! Toż to oczywiste Tak to już mają najlepsze auta!

Czy ma ktos nagrany ten crash na VHS? Wiem, ze puszczali go w telewizji w 1995 r. moze ktos jeszcze takie cos posiada?

Pozdrawiam
Adamus

Pamietam,ze dawno dawno temu(to była jeszcze przejściówka)pokazywali w TV,chyba w Telekspresie,jak metalowa płyta na zawiasach wali w tył,co miało odpowiadać uderzeniu jeśli sie nie mylę z prędkością 40km/h.Pamięta to ktoś jeszcze??

Cytat:
2004-02-22 21:41:30, OLO pisze:
A już myślałem że znowu o sobie przeczytam...

widze ze masz jakąś fobie

też byś miał

Takie są minusy bycia sławnym

hehehe - dokladnie, cena slawy... Pytasz kogokolwiek:
- Widziales filmik z poldkiem na cargo?
- No peeewnie!

Cytat:
Kiedyś szukałem tego numeru AŚ - dzięki

Mam gdzieś u siebie ten numer autoświata. Mam ten i dużo innych w których były crashtesty.
Mam nawet pierwszy numer polskiej edycji AŚ ale kurcze nie pamiętam gdzie to wszystko położyłem... =((

Jak w temacie tvrip z Polsatu

4mb do ściągnięcia

edit

Plik umieścił mój kumpel na swoim serwerku, który niestety jest wiecznie przepełniony. Tak więc krasz test będzie dostępny przez max 2 tygodnie!!
Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: CAmaRO dnia 2004-10-06 20:04:48 ]

....... wypowiedź pana Zientarskiego była wyraźnie tendencyjna ........ .. a tak poza tym NARESZCIE .. tych zdjęć szukałem odkąd mam neta DZIEKI !

"Ale polonez nie ma poduszki,on naprawde nie ma poduszki!"
Ciekawe czy poduszka powietrzna(np w matizie) pochlonie całą energię uderzenia pojazdu w ścianę.
Osobiście wolałbym w ścianę Polonezem bez poduszki niż np Nexią z poduszkami i innymi pierdołami

Pozwolilem sobie wrzucic tez na moj serwerek on sie nie psuje nigdy

Klik prawym i zapisz jako .....

pozdr

fajnie , że wreszcie ktoś to umnieścił w necie Polduś kolejny raz udowodnił swoje zalety....a nie dalej jak wczoraj łyszałem w barze ,jak panowie przy pivku sobie opowiadali jaki to poldek jest niebezpieczny ....

Cytat:
2004-10-06 20:04:23, pablo_fso pisze:
....... wypowiedź pana Zientarskiego była wyraźnie tendencyjna ........ .. a tak poza tym NARESZCIE .. tych zdjęć szukałem odkąd mam neta DZIEKI !

Uwaga,każden kto powie jakiekolwiek słowo krytyki pod adresem Poloneza wypowiada sie tendencyjnie!!
Moim zdaniem,WYJĄTKOWO wypowiedź pana Z. nie była tendencyjna,tylko przedstawiała fakty.
Bardzo fajny materiał,dzieki!!