PS. Nie moglem tego znalesc w archiwum
| « Poprzedni | Nastpny » |
mi5i3k Fiat 126p 650E Pionki / Warszawa | Zakupilem wlasnie obrotek ale mam problem nie wiem jak go rozebrac moze ja jakis lewy jestem ale nie wiem odrecilem z tylu 2 srobki zdjalem szybke i te 2 plastikowe obwodki i nie wiem co dalej. Nie chce wyjsc z tej bialej obudowy. Zaznaczam ze jest to obrotek od df'a rozbieram go w celu przerobki PS. Nie moglem tego znalesc w archiwum |
cool_gacek F&F Sympatyk E39 535 Londyn (UK) | jest jeszcze jedna srubka z tylu pod naklejka
po jej odkreceniu powinien wyjsc z obudowy |
mi5i3k Fiat 126p 650E Pionki / Warszawa | rzeczywiscie jest |
tomx1 matiz,atos, lanos 2.0 Pszczyna | sorki za male zboczenie z tematu, ale ja mam obrotek z poloneza...
i mam w zwiazku z tym pytanie. Dodatkowy kondensator(220nK) nalezy dolutowac szeregowo czy rownlegle?? Czy ma znaczenie ktora nozka gdzie?? nie jestem za dobry w elektronice wiec pytam... |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biaa |
Rwnolegle PS: Krzemowy: Da by sobie spokuj z tym dopisywaniem do kadego posta BYO! to nei wnosi nic nowego, a uwierz mi ze ta wyszukiwarka nie dziaa tak zajebicie. Sam czasami wiem ze co byo, a kur.... nie moge tego zlokalizowa, wiec prosze Cie przesta bo to naprawde Gwno pomaga.... |
tomx1 matiz,atos, lanos 2.0 Pszczyna | Dzieki wielkie.
PS. szukalem dosc dlugo i znalazlem sprzeczne informacje... |
Krzemowy Fiat 126 Skoczw | Szukaem dwa dni i nigdzie tego wtku nie ma |
| « Poprzedni | Nastpny » | |