Szkola bezpiecznej jazdy renault

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chcialem zachowac skromnosc ale nie wytrzymalem musze sie pochwalic otoz wrocilem wczoraj z sochaczewa pod warszawa z najbardziej zaj...stej rzeczy jaka spotkala mnie na tych wakacjach.
Byl to kurs bezpiecznej jazdy ktory udalo mi sie wygrac w auto swiecie (tak na marginesie pierwsza rzecz jaka wygralem)
bylo niesamowicie troleje wiraze poislizgi plus zawodowi kierowcy rajdowi polecam goraco
chcialbym zapodac kilka fotek tylko nie bardzo wiem jak to zrobic
prosze instrukcje
pszepraszam za moj brak skromnosci ale musialem

jak to wygrałeś? COŚ TY ZROBIŁ??

Gratulacje wygranej.

meg 2 jezdziles ?? one na tej szkole to sa strasznie skatowane. co miecha opony zminiaja na noiwe bo sie kompletne sliki robia. Fajnie sie tym lata . Odpadlo Ci ktores z tylnych kol ?? bo one lubia sie urywac razem z kawalkiem tylnej belki widzialem juz z 5 takich z urwanym kolem.

Dziewczyna z KRC tez urwala kolo w megi II jezdzac w szkole bezpiecznej jazdy Renault

no bo w tych autkach to norma. ma sie wtedy ciezkie wrunki jezdne

no nic nie zrobilem wielkiego tylko wyslalem zgloszenie z auto swiata i naskrobalem kilka slow o tym jak ukrocic poczynania pijanych kierowcow
no i wygralem a bylo super nic sie dzieki bogu nie urwalo mimo ze te meganki sa juz dosc wyeksploatowane szczegolnie te z plyty poslizgowej ale pokatowac cudzy samochod za friko to niesamowita frajda
silniczki 1.4 sa nieco za slabe ale juz 1.6 i 2.0 daja mnostwo radosci (szkoda tylko ze miedzy tymi dwoma ostatnimi nie ma za duzo roznicy)
a tak poza tym to bardzo polecam bo naprawde warto

no nie wiem czy niema, 110 a 130 to jednak czuc jezdzilem obniema wersjami. jest ekstra no i jeszcz 1,9 klekot tez fajowato lata. i potwierdzam ze one sa tak skatowane ze sie w pale nie miesci

Cytat:
2004-08-18 18:07:18, Kwadrat125 pisze:
chcialem zachowac skromnosc ale nie wytrzymalem musze sie pochwalic otoz wrocilem wczoraj z sochaczewa pod warszawa z najbardziej zaj...stej rzeczy jaka spotkala mnie na tych wakacjach.
Byl to kurs bezpiecznej jazdy ktory udalo mi sie wygrac w auto swiecie (tak na marginesie pierwsza rzecz jaka wygralem)
bylo niesamowicie troleje wiraze poislizgi plus zawodowi kierowcy rajdowi polecam goraco
chcialbym zapodac kilka fotek tylko nie bardzo wiem jak to zrobic
prosze instrukcje
pszepraszam za moj brak skromnosci ale musialem

a jakas nagroda jest? JAKA?