Pomocy jestem zrozpaczony co z moja Omcia jest nie tak :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem tutaj nowy wiec z gory przepraszam jesli bede sie powtarzal o watkach automatycznej skrzyni biegow.Moj problem polega oczywiscie na skrzyni chociaz sam juz niewiem.Kupilem miesiac temu auto oczywiscie mialem pecha skrzynia padla po niecalych 2 tygodniach,pojechalam do mechanika i to co przypuszczalem....zepsuta skrzynia Wymienilem ja na inna oczywiscie po remoncie i przejechalem 1000 km po czym lampka kontrolna zaswiecila sie sygnalizujac mi popsuta skrzynie,nie umialem dojechac do domu ale udalo sie sterowac biegami recznie 1, 2, 3 i jakos dotarlem.Zgasilem samochod odpalilem na nowo sygnal zgasl a auto zaczelo jechac normalnie przezucajac biegi tylko ze przy 1 biegu cos niestety jakby tarlo.Prosze o porade czy to znowu sygnal ze skrzynia jest popsuta czy moze to cos innego .....Co moze byc powodem tarcia przy 1 biegu,prosze o pomoc.

Myślę że powinieneś poszukać naprawdę dobrych magików od ASB żeby ci ją dobrze zdiagnozowali ,jak mamy ci pomóc ,mamy zgadywać,napisałeś że jest po remoncie to masz przynajmniej jakąś rękojmię.Wal do tych co ją robili niech poprawiają jak sknocili.Przecież na taką robotę musi być jakaś gwarancja.