| « Poprzedni | Następny » |
Domel Miłośnik FSO [i], VW Passat Toruń | A więc stało się. I ja też sobie jadę na obczyznę ... na skromny początek na tydzień - małe kółko przez Holandię i Germanię
|
momik Miłośnik FSO Subaru Warszawa | wez ze sobą ulotki klubowe
powodzonka domelciu |
GDA Miłośnik FSO 3city | Na długo waść uciekasz z kraju ?
|
momik Miłośnik FSO Subaru Warszawa | GAD wejk ap , przeca napisał że na tydzien narazie |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | Czy to rekonesans przed emigracją? |
Rawuk Miłośnik FSO GD i GD Zakoniczyn | A dopiero co mi sie snil |
Losiu Miłośnik FSO Haubica samobieżna 2S1 typu Goździk | to na 100% przez tę zmutowaną szyszkę z kosmosu... |
Janek_125p Miłośnik FSO Fiat 125P Pavulon Team :D | Jedzie szukać nowego Passata ![]() |
GDA Miłośnik FSO 3city |
Taa KAO też jechał na pół roku
|
momik Miłośnik FSO Subaru Warszawa |
no tu Ci zwracam honor, oni tak mowią że na krótko, a później....
|
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | Cholera jak tak dalej pójdzie to wszyscy stąd wyjedziemy (ze mną włącznie). Podobno skala emigracji już jest w tej chwili tak duża jak w dwudziestoleciu międzywojennym, a zjawisko narasta. |
KiLeR Miłośnik FSO CC VK/E-36 318p Kozie Boby Zdrój ;) | Jakbys obaczyl gdzies w komisie jakies Saxo VTS, to zrob pare foteczek i spisz informacje - bede wdzieczny ![]() |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | Przywieźcie jakiegoś V8 co by do Poldka słopnąć
ps. Pozdrów tate |
Domel Miłośnik FSO [i], VW Passat Toruń |
take coś? ![]() |
CAmaRO Miłośnik FSO Polonez CARO Pure delight... | Drogi na pewno będziesz miał lepsze niz u nas - bezpiecznej i miłej podróży . |
santi Miłośnik FSO polonez caro 1,6 gle Lanckorona/Kraków | sasiad ma peugeta 106 Rallye, ale nie wiem czy na sprzedaz ![]() |
Admiral Miłośnik FSO Honda CB750, HONDA V ... wieczny malkontent |
i już kolejny [ot]. z kaczogrodu, to ja nie chcę... |
Lafaar Miłośnik FSO MR93 / Vitara / Berl ... Toruń ZOK |
Tylko za dużo stuffu nie przemycaj !!! |
| « Poprzedni | Następny » | |