Maj nju kar {fiat argenta}

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zakupilem nowy du...eee pupowoz marki Fiat Argenta 2,0 i.e.

wrazenia z 2 dni "wozenia sie" tym pontonem sa bardzo pozytywne, ciche wygodne autko,przyjemnie sie prowadzi , to jest 1983 rocznik czyli po modernizacji zawieszenia i hampli i to jest faktycznie odczuwalne{mialem argente 82 i to sie naaaprawde nie chcialo prowadzic}, silnik nie jest az tak paliwozerny jak myslalem... w trasie przy predkosciach od 100 do 150 autko spalilo 10.7 litra gazu na 100.. czyli chyba niezle, testy spalania w miescie trwaja stan auta okreslilbym na dobry, blacha jak nie fiat argenta kilka babli rdzawych, poza tym od nowosci wymienione tylko progi i kilka latek w podlodze 2 lakier{oryginalnie byla grafitowa}. pare detali do naprawy typu jedna szyba elektr, centralny w jednych drzwiach , generalnie elektryczne sprawy no i zaprawki blacharskie przed zima... daje rade na zajezdni testy byly i sie nie tylko mnie ale i dwom kierowcom "fabrycznym" F&F podobalo jak sadze
narazie tyle... ponizej foty auta sluzbowego F&F

UPDATE (fotki):
FOTO1
FOTO2

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-10-11 00:07:18 ]
[ powód edycji: update ]

gratulacje ajjjjjj
i ten kolor siakiś taki... nie obcy mi

[ wiadomość edytowana przez: mcqueen dnia 2004-10-11 00:08:35 ]

ale trafiles - z wierzchu to funkiel nowka nie jezdzona z salonu doslownie ;D pieknie sie prezentuje pozazdroscic
ciekawe jak w srodku sie prezentuje

I dlatego zdradziles 127??????
Autko ladne
Gratulacje!!!!

-----------------
http://plepleple.pl

Fajne autko, życze aby długo i bezproblemowo Ci służyło

P.S. Dlaczego ta argenta mi przypomina jakieś stare volvo ?

gratulacje....sprawdz autko dobrze...

limuzynka pierwsza klasa

Gratulacje Bart , z wierzchu prezentuje sie nawet ładnie... Tylko szkoda , że wczoraj sie minęliśmy pod Statoilem z tyłu , bo juz bym w nim siedział... Ładny , naprawdę...fajny , mi się podobie...taki.....dyplomatyczny.... Heh. Pozdro. Do zobaczenia na zlocie.... Piotrek.

sorry Piotrek ale zkojarzylem ze ten 125 to Ty dopiero we wstecznym lusterku obejrzysz sobie arge na zlocie, faktycznie tyl mocno "zalatuje" starym volvo 740

Autko całkiem ładne, mam nadzieje że będziesz nia na zajezdni to sobie pooglądam wreszcie Argente w dobrym stanie

Gratuluję .
Bardzo ładne auto i ten stan .
Coraz trudniej o takie.
Czekamy na więcej fotek.
A deski rozdzieczlej jaki masz kolor?

czy mi sie wydaje czy ona stala na autozbycie w debicy po cos ten teren znajomy

tak stala miesiac w komisie kolo daewoo w debicy

pi es: sa juz felgi zacne dla argenty...8x15 , 2 czesciowe Gotti model 160 ale na aucie sie pojawia na wiosne

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2004-10-11 20:04:24 ]

Gratuluje nowej zabawki

Gratuluje zakupu, niech Ci dzielnie służy, nie męcz go za bardzo

spalanie w miescie 13 na 100, pierwsze 100 kilometrow w miescie i auto wzielo 15,5 ale nie jestem przyzwyczajony do 2.0 i calkiem sporego momentu obr. i jedzilem w takim stylu jak 127 z silnikiem 1.0 gdzie trzeba butowac gaz i krecic silnik zeby auto jechalo nastepne 100 kilometrow juz bardziej w stylu dohc i spalanie 13 moze byc.....

kołyska bardzo fajna. Gratuluje

Hej. Zagazujesz go ??

gazik ju jest

Więc to spalanie , co piszesz , to jest na gazie ?? To podobnie jak u mnie... Więc nie jest tak źle jak myslałem ... że mój tak pali... Pzdr