MotoNews.pl
2 [s] 125p, polonez, dohc - graty różne do sprzedania (268835/0) - PT

[s] 125p, polonez, dohc - graty różne do sprzedania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Robię porządki w zbiorach i mam kilka gratów na sprzedaż. Część nowa a część używana.
1.Dystanse aluminiowe 20 mm grubości, bez kołnierza centrującego, rozstaw fiata, cena 45 pln za komplet.

2. Rozdzielacz zapłonu do dohca montowany do głowiczki wydechowej. Kopułka pokiereszowana na końcach, ale ośka i obudowa bardzo dobre, może się komuś przyda do wtrysku albo pod rzeźbę na inny aparat. 50 zł

3. Pompa sprzęgła do kanta. Teoretycznie nowa, ale trochę przeleżała. pod hydrołapę dobra, moja na takie robi robotę .15 zł

4. Panewki korbowodowe federala do dohca, na drugi szlif. 30 zł

5. Klamki przednie do fiata/łady, nowe, z kompletem kluczyków i bębenkami, działają bez zarzutu, nigdy nie zakładane. po kształcie kluczyka mniemam że raczej produkcji radzieckiej niż polskiej. 50 zł komplet.

6. Klosze do kanta - 2 sztuki prawa i lewa do przodu na postojówki, jedna sztuka używana, dwie sztuki nowe na tył do kierunkowskazów, jedna sztuka na tył nowa do stopu. ładne nieporysowane, jakby ktoś sobie chciał odświeżyć wygląd kanta. 20 zł za wszystkie.

7. nowe klosze przednich postojówek do borewicza. 10 zł komplet

8. kierunkowskaz z postojówką borewicz cały kompletny, nowy. 15 zł

9. Komplet nowych lamp tylnych do kanta. Nigdy nieużywane, wersja czarna, plastikowa, nie chromowana. Dobre do rajdówki bo dużo lżejsze. 40 zł za komplet.

10. Używane dekle lamp tylnych, bez kloszy, chromowane. Stan - taki jak na 25 letnie klosze. dla kogoś, kto ma ochotę na zabawę w pastę tempo. 10 zł komplet.

Przy jakichś kombinowanych zakupach ceny są do negocjacji. Do wszystkiego dochodzą jeszcze wysyłki, ale jestem otwarty na propozycje.

Wziąłbym rozdzielacz.

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2012-11-01 14:57:11 ]

Pozycja 7 i 8-biere

graty do Borka zaklepane dla sp200, rozdzielacz na razie dla bing17, jutro bardzo możliwe, że dojdzie jeszcze kilka gratów. Mam jeszcze na pewno blok, na 90 % do 1.8 dohc, ale tego się muszę upewnić. Jak ktoś szuka jakichś konkretnych gratów, szczególnie z drobnicy, to pytać, mam parę pierdół które mi się walają. Najwyższa pora zrobić porządek

jeśli jeszcze nikt się nie zgłosił to biorę lampy tył - poz. 9
w sumie to i resztę plastików do lamp do kwadrata wezmę - poz. 6

[ wiadomość edytowana przez: pomaranczowa_strzala dnia 2012-11-02 00:17:43 ]

Dochodzi jeszcze taka drobnica jak na zdjęciu, płytki zaworowe już klepnięte dla Binga, reszta generalnie do wzięcia. Komplet zaworów, dwa komplety szklanek i inne barachło

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2012-11-02 09:30:10 ]

Dochodzi jeszcze wentylator z płaskim silnikiem:

25 ziko

Pompa oleju do dohc 1.6. Smok byłkiedyś spawany, ale nie przeze mnie, szczelna, wszystko kuka jak należy.

-

60 ziko

Dystanse już nieaktualne

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2012-11-02 21:18:19 ]

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2012-11-02 21:18:47 ]

wentylator zawijam

Zawory plus jeden komplet szkalnek spakowane czekają na podróż do nowego ownera, podobnie dystanse. Wstępnie zaklepane klosze poloneza, lampy i klosze do fiata, wentylator, płytki zaworowe oraz rozdzielacz. Reszta gratów nadal aktualna.
Dorzucam do puli małe koła rozrządu, jedno nowe, drugie używane, zainteresowanym prześlę fotki, bo oba koła są inne.

Tym małym nowym kołem zainteresowany jestem, podeślij fotki
P.S kasa za rozdzielacz poszła.

biorę pompę sprzegła

Jakby klosze do poloneza (poz.7)sie zwolniły to ustawiam sie do kolejki

Zestaw dodatkowych zegarów z chromowanymi obwódkami. Ciśnienie oleju, temperatura wody, amperomierz. Ciśnienie w PSI, temperatura w fahrenheitach, jak u wuja sama. Zegary nowe, większe niż standardowo (śr. chromowanych obwódek 70 mm), bardzo ładnie się to prezentuje wszystko. ciśnienie mechaniczne, z przewodem i przejściówkami (wkręca się to to zamiast czujnika oleju, np. do przystawki w dohcu - pasuje), temp. wody z czujnikiem. sprawdzone - działa. Cena 70 ziko za cały komplet.

Panewki poproszę.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Jak na razie ukończone transakcjew temacie:
Kloszy do poldka
kloszy i lamp do kanta
pompy sprzęgła
dystansów
zaworów i szkalnek
wentylatora

Porezerwowane panewki, płytki zaworowe plus rozdzielacz i zegary dodatkowe (mam nadzieję że nie pominąłem kogoś)

Reszta aktualna

Up. Czy wszystko do wszystkich dotarło? Jeżeli tak, to w grze pozostają jeszcze pompa oleju, kilka dupereli, komplet szklanek. Mam jeszcze do puszczenia napęd pompy oleju i aparat uzapłonowego do dohca, tzw trybik klamki do kanta I jakby ktoś był zainteresowany to blok silnika z 1.8.

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2012-11-16 11:02:37 ]