ZLOT 2 PAŻDZIERNIKA 2004 Gliwice-Rybnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam na zlot Ktory zacznie sie pod radiostacja gliwicka na parkingu o 15,45!
Skad wyruszamy do Rybnika na kregielnie,mamy zapewniony za 1zl parking za godzine w tym 1 godzina za free i znizke na kregielnie.
Blizsze info >>>INFO O ZLOCIE

ZAPRASZAM!!!!

WOOOOOOOW !!! zaje***** termin mi pasi, jak mozna tez fiatem 125p przyjchac to postaram sie zjechac moim klasykiem bedzie looz !! fajnie ze blisko o demnie bo niecałe 50 km Pozdrówki !!

[ wiadomość edytowana przez: Sir_Mirras dnia 2004-09-17 00:44:49 ]

Witam 2 to już dostane prawko!!! zdałem 13 i w takim razie oczywiście też się pojawie ale mieszkam blisko rybnika i nie wiem gdzie jest radjostacja gliwicka?? oczywiście Arti też się pojawi. myłle że jak niejestem Member to moge , co nie???

Jelsi moje male rdzawe pudlo bedzie na chodzie to przyjade a jak nie to wepcham sie do kogos.

Cytat:
2004-09-17 12:59:21, wuszy pisze:
Witam 2 to już dostane prawko!!! zdałem 13 i w takim razie oczywiście też się pojawie ale mieszkam blisko rybnika i nie wiem gdzie jest radjostacja gliwicka?? oczywiście Arti też się pojawi. myłle że jak niejestem Member to moge , co nie???

Kazdy moze przyjechac.
Nalezy jedynie trzymac sie zasad moich co ustalilem na poprzednich zlotach do wglodu na forum fiat126p.iq.pl.
Jak to juz mowilem Chcemy sie bawic bezpiecznie bez kłopotów

O 15.20-15,30 przyjedzie do nas DIGITECH zaprezentuje jego produkty do maluszka,wiec kto chce sie zapoznac,niech przyjedzie.

Nic sie nie zmienia zbiorka 15,45.Kto chce w rybniku sie spotkac kregielnia jest na Placu wolności 1a.

Czekam na was!!!

I sie stalo kręgielnia odpadla.Wiec spotykamy sie w gliwicach i tam ustalimy co robimy.bo opcji moze byc wiele

Czyli Rybnik i okolice uderzaja pod radiole. Wuszy jak cos to mozesh sie zabrac ze mna a pewnie tesh Didi i MAndaryn pojada z Rybnika. Wstepnie zbiorka na parkingu kolo kapieliska Ruda 14:50

Cytat:
2004-09-17 17:29:31, Pat_kdb pisze:
Jelsi moje male rdzawe pudlo bedzie na chodzie to przyjade a jak nie to wepcham sie do kogos.

Pat no nie widze innej opcji - chetnie sie dowiem jak tam postepuje transformacja

Jutro ma byc spoko pogoda bez deszczu wiec im wiecej nas tym lepiei

[ wiadomość edytowana przez: ja_CO dnia 2004-10-01 22:46:13 ]

Prosiłbym ko ma grila żeby zabral ze soba jego) ladna pogoda wiec mozna cos wsunać

Startuje okolo 14:00 z Sosnowca. Jesli ktos bedzie miał problem z autkiem na trasie przez Bytom ("4") to jestem pod kom . 607879940.