Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() BareK126 lancia Lybra Stalowa Wola | 2004-09-30 23:46:36 witam dzisiaj dostałem od znajomego spręzyny do tyły do malucha i są one podpisane jako utwardzane mają dwa nacięcia i maznięte są w jednym miejscu na zółto. Teraz moje pytanie co warte są te spręzyny do czego mozna porównac ich twardość (polonez truck benzyna)??
Z góry dzieki za pomoc |
![]() Royber F&F Sympatyk 126p Poznań | 2004-10-01 10:06:54 Czesc. Ostatnio bylem w sklepie zeby sie zorientowac w cenach sprzezyn do trucka wlasnie. I powiedzialem gosciowi po co mi ona. To wlasnie zaproponowal mi te zolte. Cena chyba 32zl/szt. Tyle co moglem sprawdzic, to grubośc drutu. I ta zolta sprezyna jest grubsza od tej z poloneza trucka. Nie pamietam o ile, ale nawet golym okiem bylo widac. Pozdro |
![]() widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2004-10-01 14:42:11 każda sprężyna maluchowska jest grubsza od truckowskiej. różnica między spręzynami maluchowym jest opisana w książce serwisowej ale nie jest ona zatrważająca ![]() |
![]() Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-10-01 14:47:02 ale do zwyklej jazdy zeby kibel nie darl miska po asfalcie przy pelnej obsadzie wystarczaja |