UNO fele...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Orietuje sie kto jakie ET i szerokość felg miały UNO?
Chodzi mi o te fele z "rąbami"
Z góry dzięki za info!

Zapomnij o nich no chyba że chcesz sobie de-poszerzać auto. ET 45

mam takie felgi z przodu, nie polecam,
chetnie sprzedam

ee no co wy gadacie, szymex max ma na tyle fele od uno ze 135R13 FUL-PROFAJL-TAJER i se chwali

Ja mam takie u siebie i jest ok Zdjęcia w profilu Bardzo dobrze się sprawują i super wyglądają. Strasznie niepozorne na czarno a w bieli jak ulał. No i szerokość gites 4,5cala. Spotkałem się jednak z takimi 4 calowymi

jak ktos sobie lubi de-poszerzac auto to prosze bardzo.. felgi sa lipne i tyle..

Co masz na myśli mówiąc lipne?? Jak dla mnie są gites. Problemów z obciewaniem też nie ma!!

Cytat:
2004-10-03 14:52:32, simon_pg pisze:
Co masz na myśli mówiąc lipne?? Jak dla mnie są gites. Problemów z obciewaniem też nie ma!!

to znaczy ze zmniejszaja ci rozstaw kół a to taki troche anty-sportowy zabieg...

Uważasz,że koła chowają się do środka?? Może i tak ale w testach porównawczych nie zauważyłem jakiejś znacznej różnicy Pozatym to jest zestaw miejski Na kajoty szykuje się inny

heh tu nie ma co uwazac tak po prostu jest cyferki mowia same za siebie brzydkie nie sa tylko to et je pograza... no i do dupy ze na jednych kolach trenujesz a na drugich sie scigasz bo nie masz czucia samochodu. dla mnie miasto to jeden wielki plac zabaw

Spokojnie Będzie ok