Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() zaba84 Fiat 126p 903ccm Będzin | 2004-10-08 21:01:33 Witka Wszystkim ![]() W wakacje ukończyłem swapa 900tki, zdecydowałem się na chłodnicę z tyłu i została jeszcze jedna rzecz do zrobienia. Mianowice potrzeba wykonać odpowiedni dolot powietrza, który mógłby zasysać powietrze do chłodnicy. Tylko nie wiem z czego to ma być zrobione, czy po prostu z bachy czy może z jakiegoś tworzywa. O!! i kto może się czegoś takiego podjąć, bo autkiem się za bardzo nie da jeździć bo się za bardzo przegrzewa ![]() ![]() Mam też 2 pytanko ![]() Zmieniam deskę rozdzielczą z rocznika 89 na dechę z CC sporting. Czy wszystie te ścieżki na dece z CC odpowiadają tym z deski maluchowskiej, że podłączamy tylko te 3 wtyczniki z boku i po krzyku, czy trzeba trochę poingerować w to wszystko. Pozdrawiam wszystkich i liczę(hehe ![]() ![]() |
![]() Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-10-09 11:46:28 a 2 chlodnice z bisa by nie daly rady? w bisie jest mocny wentylator i jak sie wlaczy drugi bieg to normalnie jak suszarka cieplym powietrzem wieje |
![]() moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2004-10-09 12:07:38 Istnieje też możliwość zastosowania układu od Fiata 850Sport. Zależy jeszcze do czego używasz tego auta. TUTAJ masz autko, które ma chłodnicę z tyłu i to zdaje egzamin. |
![]() zaba84 Fiat 126p 903ccm Będzin | 2004-10-09 12:58:47
A mógłbyś powiedzieć coś więtej o tym układzie od Fiata 850 Sport?. Stronka jest spoxik ale niestety opisu tego układu nie ma,a jest juz sobota i telefony już nie działają. Choś trochę, i jak to wygląda. Zamiary mam takie: Chciałem dorobić duży dolot na tą chłodnicę, jak to nie zda egzminu i dalej bedzie się przegrzewał to decyduje się na chłodnicę z przodu, jak mus to mus( chodzi mi głównie o koszty ![]() Ktoś pytał do czego autko bedzie używane, już mówię. Bedzie jeździło w KJS'ach i troszkę na codzień. A wie ktoś może o tej desce z CC czy pauje bez problemu do malacza(że wpinam tylko kostki(pomijając wymianę linki prędkościomierza) i chodzi??),daj cie znać Pozdro |
![]() moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2004-10-09 13:39:06 Wszystkie maluchy (oprócz jednego) jakie jeżdżą z takim rozwiązaniem (czyli chłodnica lub dwie z tyłu) jakie znam jeżdżą cywilnie. Polecam skontaktować się z PORTHOSEM (to właśnie ten wyjątek) i powołać na mnie chętnie wytłumaczy co i jak z tym rozwiązaniem. Mogę również podać numer telefonów osób, które mają dużo części używanych do 850Sport w tym układ chłodzenia. |
![]() beneq mustang virginia beach | 2004-10-09 14:29:44 chlodnica z tylu zdaje egazamin w 900 tzreba tylko dobrze rozwiazac przeplyw powietrza zastosowanie tunelu wlot z boku chlodnica tunel i wylot powietrza z tylu kalpy z ewntuanym wentylatorem dodatkowym wyciagajecym pwoietrze zdaje egzamin |