KOLOR PONTONA ......ktos doradzi ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w tytule.....mial zostac taki jaki jest z bialym dachem..ale nie wiem czy nie dac czegos innego.Poradzcie bo ojciec Rydzyk nie chce pomoc .....

Cytat:
2004-10-05 20:57:47, BULLITT pisze:
Tak jak w tytule.....mial zostac taki jaki jest z bialym dachem..ale nie wiem czy nie dac czegos innego.Poradzcie bo ojciec Rydzyk nie chce pomoc .....

Kameleony pewnie odpadają?

zielony akryl ze zlotym proszkiem

a tak na serio to zostaw jak jest albo daj jakis kolor z palety kolorow z epoki, zeby ladnie pasowalo wszsytko

jak pomalujesz tak jak jest to z bialym dachem to bedzie milletrecento w stylu kanta Kajetana

A ja bym go dał na czarno + renowacja wszystkich chromów i auto wygląda cudownie

Czarny zniszczy to auto.....
To jest auto w stylu Hamerykanców...... rózowy a la lata 70 odpada ..... Wiec ja bym zostawił go w tym kolorze co jest + biały dach + odnowione wszystkie chromy.

Cytat:
2004-10-05 21:38:41, CZUCZU pisze:
Czarny zniszczy to auto..... To jest auto w stylu Hamerykanców...... rózowy a la lata 70 odpada ..... Wiec ja bym zostawił go w tym kolorze co jest + biały dach + odnowione wszystkie chromy.

Chromy on ma prawie idealne za wyjatkiem listew ktore sa z nierdzewki i przednich okularow ktoreee pasowalo by nowe.Czarne z bialym dachem ma michal wiec jedno juz styknie .

Ten ostatni ford ...... Ma bardzo foajny kolor.
Ew pomalowac go jak tego czerwonego .....

Ja bym pomalował takim kolorem w jakim auto jest teraz. Ew. ciemny granatowy (metallic być może), a dach biały.

Ładnie wyidealizować elementy chromowane i lakier czerwoniotki.

Cytat:
2004-10-05 22:37:54, Agnes1980 pisze:
Ładnie wyidealizować elementy (...)

Dżizus, jakie skomplikowane słowa - my jesteśmy prości, przeczytaj manifest na HP

A co do kolorku to jakiś "lazurowy" może...
(wiem że jest tylko 16 kolorów ale to w końcu tylko odcień jednego z nich )

Cytat:
2004-10-05 23:19:12, Race_D pisze:
Dżizus, jakie skomplikowane słowa

skomplikowane i bez sensu... slowo "idealizowac" znaczy zupelnie co innego niz "podkreslić" lub "zaakcentowac" bo pewnie o to chodzilo...

Cytat:

Takie typowo mochowe stwierdzenie...

a co do koloru to ja z całą stanowczością odradzam kolor Szary

Cytat:

hmmmmmmmm troche mi to moczem zaleciało
kolor ja wiem....wiesz moze szary:> - nie ja bym proponowal błekit metalic ...

różowy metalic !!
w sumie nawet niezle by to wygladało z białym dachem

siakis dziwny ten fiacior, nie podobuje mi sie a czarny to juz w ogole. czerwony bedzie spoksik, wzglednie taki jak jest blekitnyu i bialy dach.

Bullit, nasz przyjaciel z Poznania napewno by cos dobrego poradzil ale ostatnio tu nie zaglada... Ja dalbym ten co jest, jak bedzie nowiutki i dobrej jakosci to bedzie gicior.

Ewentualnie jakas czerwien, ale to bedzie zbyt pospolite.

Cytat:
2004-10-05 23:56:32, dejta pisze:
Bullit, nasz przyjaciel z Poznania napewno by cos dobrego poradzil ale ostatnio tu nie zaglada... Ja dalbym ten co jest, jak bedzie nowiutki i dobrej jakosci to bedzie gicior. Ewentualnie jakas czerwien, ale to bedzie zbyt pospolite.

Mowisz o tym co psy lapal ? Hycel ??? moze go zamkneli za niedokarmianie chomikow .Ten kolor co jest na aucie to 2 lakier a auto jest 66 rok.....lakier ma ze 3 lata .w srodu na desce mam oryginalny i nieco sie rozni....ale chyba zostanie ten co jest plus boaly dach .

Cytat:
2004-10-05 23:30:34, stasiu pisze:
hmmmmmmmm troche mi to moczem zaleciało kolor ja wiem....wiesz moze szary:> - nie ja bym proponowal błekit metalic ...

A cos sie zdarzylo niemilego dla Ciebie jak przeczytales moj post?? (popusciles???)

Cytat:
2004-10-06 00:31:08, Agnes1980 pisze:
A cos sie zdarzylo niemilego dla Ciebie jak przeczytales moj post?? (popusciles???)

o kruca fix - chyba zdyt inteligentne jak na mocza ....ale moze dlugo nad tym myslal ...