Trargi motoryzacyjne w katowicach !!(foto)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie mam fotki troche slabej jakosci kto je wrzuci okolo 70 bylo pare 125,126 i innych impreza udana jak co roku

wyslij mi je mailem na zoltar@gra.pl to wrzuce

ok jusz sle byl tesz maluch Rafala ale niemam fotki poco kazy go zna df klasyk i pare innych ostrzegam slaba jakosc

Siema też bylem na tym zlocie było pare fajnych fiacików oto pare z nich

Reszta fotek na www.ahc.neostrada.pl/zlot/

to co sie dzieje z polskim tuningiem wola o pomste do nieba

Ale paskudztwa po za tym bialym rafala. ten fioletowy jest swietnym p[rzykladem jak mozna spiprzyc dobry pomysl. dlaczego ten swap ma krzywo ucho od mocowania silnika ?

Spoglądnął i zapłakał nad losem tych biednych pojazdów...

ten fioletowy to szkoda ze od razu nie pzrsypawal sobie tej klapki na dachu by sobie wahe nalewal wchodzac na lawke...a sorry spojlier

Gdzie je 131??

TU je

Ten fioletowy nie taki zły ale ten spolier z tyłu mu niepasuja. A inne sprzęty np. ten punciak jest spox

jo tez mam fotki ale zoltar nie wrzucil ich hmmmkto jest chetny

Cytat:
2004-10-10 15:03:50, maskekk pisze:
dlaczego ten swap ma krzywo ucho od mocowania silnika ?

Bo silnik od CC/SC orginalnie był pochylony o 10 czy tam 15 stopni w prawo bodajrze i takj juz musi byc... taka pozycja jest najlepsza dla tego silnika...

Cytat:
2004-10-10 17:01:05, Kuner pisze:
Bo silnik od CC/SC orginalnie był pochylony o 10 czy tam 15 stopni w prawo bodajrze i takj juz musi byc... taka pozycja jest najlepsza dla tego silnika...

o 8st

To jest swap z Tychów, z silnikiem z Zastavy.

Cytat:
2004-10-10 16:24:49, layer pisze:
TU je

To już widzialem liczę na wiecej . Może jakieś ekszyn fotki?

Cytat:
2004-10-10 17:15:25, ZoLt4R pisze:
o 8st

dziekuje.. wiedziałem ze o ileś tam ale nie wiedziałem o ile

Nie no calkiem fajne targi, sory ale te samochody nadaja sie tylko pod WiejskiTuning
Np. te:

POZDRAWIAM

[ wiadomość edytowana przez: _dOMAN dnia 2004-10-10 21:08:32 ]

Qrde, całkiem sexi ten 131

hmmm, golf w sumie spoko, espero fajne lampoy i balock ale ten wlot i zderzak makabraa, a to na dole niebieskie to co to jest ?