O tym jak, władza rzuca kłody pod nogi.:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Beskidzki Wyscig Górski - Odwołany

poczytajcie, historie o tym jak znowu ktoś chciał na czymś zarobić, a jak mu sie nie udało to to spierdolił!

I prosze mi tego nie cenzurować!!!!!

a o tym slyszeliscie ? nie wiem ile w tym prawdy ale nie ciekawie sie zapowiada

No super. Niedługo dojdzie to dego, że nawet ulice podmiejskie będa płatne jak autostrady!! Pozatym oglądać by chcieli ale by pomóc to już nic!!

No mnie najbardziej interesuje jak teraz będą wyglądały wszelkie procesje, wyścigi kolarskie, maratony itp. Sport samochodowy robi spore "obroty" i łatwiej wyskrobać coś na wynajęcie drogi (ale oczywiście nie w takiej wysokości!) niż przy niskobudżetowych imprezach. KJS'y też ostro spadną, bo będzie trzeba się ograniczyć wyłącznie do słupków na terenie zamknietych obiektów .
Co za poj***ny kraj .

Rejs---> Próby z KJS'ów sa głównie robione na jakiś zamnkniętych terenach/placach i nie ma potrzeby zamykac dróg skoro służą tylko do dojazdu na próbę.

Chciałem zauwazyc ze przepis został stworzony zeby nie było strajków ..... Lekka nadinterpretacja i niedociagniecia naszych wspaniałych władz.......

Ale mam lepszy kwiatek . Na pomorzu miałbyc zorganizowan yzlot tuningowy na lotnisku.
3 dni przed zlotem od komendanta policji który sie zgodził na zlot klub otrzymał pismo ze :

paranoja .........

To jest Polska .....

Ja to poprostu nie mam słów na tych deb..i to nie ma rady

Cytat:
2004-10-10 23:29:46, CZUCZU pisze:
Chciałem zauwazyc ze przepis został stworzony zeby nie było strajków ..... Lekka nadinterpretacja i niedociagniecia naszych wspaniałych władz....... Ale mam lepszy kwiatek . Na pomorzu miałbyc zorganizowan yzlot tuningowy na lotnisku. 3 dni przed zlotem od komendanta policji który sie zgodził na zlot klub otrzymał pismo ze : paranoja ......... To jest Polska .....

wlasnie niekturzy na ten zlot sie szykowali caky miesiac a tu jeden papierek i nic nie mozna zrobic....... glupota !!!!!!1!!

Cytat:
2004-10-10 21:17:52, simon_pg pisze:
No super. Niedługo dojdzie to dego, że nawet ulice podmiejskie będa płatne jak autostrady!! Pozatym oglądać by chcieli ale by pomóc to już nic!!

Simon - pocieszę cię... w Gdańsku nadal mamy wynajmowanie placu dowolnej wielkości w dowolnym punkcie miasta za 74zł za jeden raz (oczywiście ogrodzenie we własnym zakresie)
a w niektórych przypadkach nawet za free - to co było na Westerplatte ileś tam czasu temu....

Oby się to nie zmieniło...