| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2004-10-10 18:15:19 Beskidzki Wyscig Górski - Odwołany poczytajcie, historie o tym jak znowu ktoś chciał na czymś zarobić, a jak mu sie nie udało to to spierdolił! I prosze mi tego nie cenzurować!!!!! |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2004-10-10 18:27:00 a o tym slyszeliscie ? nie wiem ile w tym prawdy ale nie ciekawie sie zapowiada |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2004-10-10 21:17:52 No super. Niedługo dojdzie to dego, że nawet ulice podmiejskie będa płatne jak autostrady!! Pozatym oglądać by chcieli ale by pomóc to już nic!! |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-10-10 23:22:49 No mnie najbardziej interesuje jak teraz będą wyglądały wszelkie procesje, wyścigi kolarskie, maratony itp. Sport samochodowy robi spore "obroty" i łatwiej wyskrobać coś na wynajęcie drogi (ale oczywiście nie w takiej wysokości!) niż przy niskobudżetowych imprezach. KJS'y też ostro spadną, bo będzie trzeba się ograniczyć wyłącznie do słupków na terenie zamknietych obiektów Co za poj***ny kraj |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2004-10-10 23:26:12 Rejs---> Próby z KJS'ów sa głównie robione na jakiś zamnkniętych terenach/placach i nie ma potrzeby zamykac dróg skoro służą tylko do dojazdu na próbę. |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-10-10 23:29:46 Chciałem zauwazyc ze przepis został stworzony zeby nie było strajków ..... Lekka nadinterpretacja i niedociagniecia naszych wspaniałych władz.......
Ale mam lepszy kwiatek . Na pomorzu miałbyc zorganizowan yzlot tuningowy na lotnisku. 3 dni przed zlotem od komendanta policji który sie zgodził na zlot klub otrzymał pismo ze :
paranoja ......... To jest Polska ..... |
Sobot F&F Sympatyk Ford Fiesta Bydgoszcz | 2004-10-10 23:47:07 Ja to poprostu nie mam słów |
![]() barrys maluszek , audi b4 c ... szczecin-zelechowo | 2004-10-11 22:15:34
wlasnie niekturzy na ten zlot sie szykowali caky miesiac a tu jeden papierek i nic nie mozna zrobic....... glupota !!!!!!1!! |
Nomad F&F Sympatyk Wspomnienie po Gdańsk | 2004-10-13 09:10:01
Simon - pocieszę cię... w Gdańsku nadal mamy wynajmowanie placu dowolnej wielkości w dowolnym punkcie miasta za 74zł za jeden raz (oczywiście ogrodzenie we własnym zakresie) a w niektórych przypadkach nawet za free - to co było na Westerplatte ileś tam czasu temu.... Oby się to nie zmieniło... |