Sonda-Ankieta-o-LKP-Forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
S O N D A - A N K I E T A

A tak chcialbym wiedziec co o tym myslicie - to tylko chwilke wam zajmie.

hmmm.
nic nie myśle, bo poza reklamą nic mi się nie otwiera.

Chciałem zapuścić sobie sondę w przestworza mojej świadomości,ale nic się nie wyświetla!

hmmm...
fleszer, ale nie podoba mi sie ta sonda
he he
a tak powaznie, to trudno powiedziec jakie jste forum - teraz np oddalem glos, ze jest OK, ale jeszcze 2 tygodnie temu bylem innego zdania

nie rozumiem, czemu pytania o lkp są zadawane poza lkp.

jak masz Krzysiek jakieś zastrzeżenia, to może jawnie i jasno, a nie jakieś dziwne podchody.

A co tu sie dzieje takiego zeby zakładać ankiete hmmmm dziwne....
Wychodzi na to ze z szeryfem (moderatorzy) i radą nie panujemy nad forum
o co chodzi??
fleszer wyjaśnij coś wiecej-please bo wprowadzasz zamieszanie

eee, ZAX, mysle ze fleszer nie mial jakis niecnych planow
ja tam zle tego nie interpretuje
hej!

Ja zaglosowalem ze jest ok.Ale przydalo by sie zmiana kolorow strony te przyprawiaja o depresje hihihi ale to tylko moje zdanie

Cytat:
2004-06-14 14:12:57, Fruwak pisze:
eee, ZAX, mysle ze fleszer nie mial jakis niecnych planow
ja tam zle tego nie interpretuje
hej!

A ja troszke zgłupiałem hihihihihihihi

Dlaczego nic mi się nie wyświetla?

Cytat:
2004-06-14 13:55:57, Góral pisze:
nie rozumiem, czemu pytania o lkp są zadawane poza lkp.

Ueee tam przesadzasz Goralu... chcial chlopak zrobic ankiete i zrobil, na forum - poinformowal. Nie jest to sonda na stronie onetu. Chyba ze motonews to nasz caly 'Lebensraum'.

Mój komputer chyba nie lubi Javascriptów (przynajmniej niektórych!)

Soop, ja po prostu nie rozumiem intencji, ani nie znam motywów. i dlatego pytam.
a co do motonews. znajduje się na nim forum klubowe, lista klubowa i dlatego uważam że takie ankiety powinny mieć miejsce w klubie, a nie poza nim. nic nie stało na przeszkodzie aby ją tutaj zrobić.

Witam
hmmm... ciekawe właściwie po co komu ta wiedza i co z tej sondy wynika?.. jeśli ktoś ma jakieś propozycje co do działania klubu to może warto przedyskutować je na forum?..

Kochani MODERATORZY (wielkimi przez szacunek dla funkcji)
to po prostu niezależne badania opinii społecznej , czy to ważne kto za tym stoi i jakie ma intencje? Luzik może nas uratować...
A tak w ogóle i trochę OT to jestem za zdecydowaną cenzura i wprowadzeniem widocznych w avatarze symboli ostrzeżeń. Karane powinno być używanie wulgaryzmów i wykroczenia przeciwko regulaminowi. Może to by zmusiło kochanych KLUBOWICZÓW (wielkim przez poczucie nierozerwalnej wspólnoty) do czytania regulaminu.
My Krzyżacy lubimy porządek...

a ze spytam Fleszer: po jaka cholere ta sonda?
nie mogles TU po prostu spytac?

jak Ci cos nie pasuuje, to mow TU otwarcie, a nie jakies tam podchody odwalasz. Ja tam mowie od razu, co mi sie tu nie podoba. Ostatnio nie podoba mi sie pojawiajaca sie tu tematyka (TFU) pilkarska oraz fryzura Gorala

A zanim powiesz ojedno slowo za duzo, zdaj sobie sprawe z paru rzeczy:
- ano nie kazdy jest alfa i omega w temacie napraw i czasem moga sie pojawic banalne pytania, tematy
-nowi forumowicze nie od razu potrafia szukac odpowiednich watkow
-kazdy jakies hobby ma i czasem chce o nim pogadac
-a czasem niektorzy chca se pogadac np. o huzarze i d..e maryni

Ojej - nie wiedzialem ze bedzie to tak odebrane- sluchajcie- tak po prostu chcialem wiedziec.
Szukalem po forum, jak zrobic ankiete, i nie znalazlem, wiec stworzylem gdzies indziej.
Ale przeciez napisalem TU wlasnie linka, bo mnie TU interesuje!
Sluchajcie- nic do nikogo nie mam - ZADNYCH PODTEKSTOW - czysta ciekawosc- nie pojmuje czemu was to urazilo???

Hmm, powiedziec mozna by bylo, ze moze cos na sumieniu uwiera, i dla tego taki tu boj.
Niech kazdy to przyjmie do wiadomosci - CZYSTA CIEKAWOSC - i nic poza tym. A to co myslicie o tym, to juz wasza sprawa.
Jeszcze raz - nikogo urazic nei chailem, absolutnie nie mam nic przeciw moderatorom, radzie ,czy komukolwiek innemu.
Ja osobiscie jestem zadowolony z pracy moderow i rady.

Pamietaj - to nie obowiazek glosowac- nie chcesz nie musisz, jam jest tylko ciekaw

Widocznie Flesz bada naszą postawę obywatelską i chęć brania udziału we wszelkiego rodzaju głosowaniach, sondach i wyborach!
Pewnie zmartwiła Cię ta niska frekwencja i to dlatego!

ale sie ostatnio wszyscy latwo wpieniaja
trzeba uwazac na kazde slowo - az boje sie czy tymi 3 zdaniami nie urazilem kogos. lepiej skoncze na tym - im mniej slow, tym lepiej

Flesz, ostatnio atmosfera jest napięta, ale twoje słowa działają jak balasam.

na przyszłość, jak ktoś chce jakąś ankietę, to wystarczy pogadać z moderatorem.