Potrzebuje popielniczki do lady 2103

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
njak kupilem swoja lade nie mialem popielniczki z przodu tylko elektryczny obrotomierz czy ktos ma moze do sprzedania lub wie gdzie moge ja znalesc?jestem czlowiekiem palacym a zima bez popielniczki i palicz przez otwarte okno to bedzie zimo pomocy!!!!!!!!!

Czy ja dobrze zrozumiałem zamiast popielniczki obrotomierz?? Tylko nie wiem, po co każdą 110 ma przecież w standardzie obrotomierz. We Rocku stoi rozbita 110 można ja spotkać na gratce (taka zielona), może koleś sprzeda ci po kosztach, ale nie zdziw się jak zaśpiewa cenę z sufitu, bo ja tak miałem jak chciałem od niego kupić pompę paliwa.

Cytat:
2004-10-27 14:32:08, mwarchalowski pisze:
Czy ja dobrze zrozumiałem zamiast popielniczki obrotomierz?? Tylko nie wiem, po co każdą 110 ma przecież w standardzie obrotomierz. We Rocku stoi rozbita 110 można ja spotkać na gratce (taka zielona), może koleś sprzeda ci po kosztach, ale nie zdziw się jak zaśpiewa cenę z sufitu, bo ja tak miałem jak chciałem od niego kupić pompę paliwa.

Nie rozumiem????? A o czym Ty piszesz? Bo chyba niezupełnie na temat zapodany przez kolege Szariczka?

Przepraszam, ale cos mi się przewidziało że kolega ma 110. Sorki.

mam obrotomierz elektroniczny bo ten zwykly sie zepsol i moj wujek zainstalowal elektryczny!teraz potrzebuje popielniczki a ten elektryczny wymontuje bo moj mechanik zrobi mam nadzieje ten oryginalny!popielniczka przednia do lady 2103!

[ wiadomość edytowana przez: szariczek dnia 2004-10-27 15:06:55 ]

popatrzęę na szrocie