| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-08-31 12:35:39 wiem że łada to ładne autko ale od dawna chodzi mi po głowie coby dorzucic jakiś delkatny spoilerek z przodu i niewilką ltkę z tyłu, zwracam sie z prośbą o rady jakie materiały wykorzystać tudzież od jakich samochodów mozna wykorzstać części (mój kumpel do skody 105 wrzucił zderzaczki od ploneza atu oczywiście przerobione i teraz skodillac wygląda jak bolid)bohafter@poczta.onet.pl |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-08-31 22:59:11 Troche off: Wlasnie dzis wyplynal temat firmy tuningowej w Lodzi. Facio jest zainteresowany robieniem laminatow na LADY!!!
sam sie z klubem (czyli ze mna Generalnie czlowiek wyglada rozsadnie, wkrotce ma mi zrobic zaluzje na tyl i bedzie wiadomo, czy dobrze robi, czy zle.... no dobra, uciekam z forum, bo zara Mily napisze, ze jestem nietzezwy i pisze bez sensu. Wiem, kurde, sam przed chwila czytalem i jest zabawne, wiec zostawie. Jestem trze3zwiusienki, ale NP2+2p - znajacy tfuroczosc witkacego zorietiuja sie co mi dolega [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2003-08-31 23:03:04 ] |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-11-02 15:46:10 ja jestem nie tylko za delikatnym moze byc i max byle gustownie a ja przy okazji tego watku przypomne jeszcze o moim pytaniu w watku "virtual tuning" zainteresowanych tam odsyłam a adas to co nizej nabazgrałes mnie mocno interesuje pozdrówki |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2004-11-02 16:42:10 Wlasnie tez odswiezylem ten watek Poza tym co z moim pytaniem! Pozdr |
TROLL SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW 525 TDS kombi, ... Sz-n | 2004-11-02 18:41:04 W jaki sposób chcesz "ingerowac w oszklenie reflektorów".
chodzi Ci o wstawienie czegoś innego ?? mozna wstawiac pod warunkiem że reflektory/ lampy mają coś w rodzaju atestu(dopuszczenia do urzytku). jest to widoczne na każdym elemencie w postaci oznaczeń literowo-cyfrowych. A jeżeli chciałbyś "grzebać" np. w lustrach lefrektorów to zapomnij o tym... Widziąlem kiedyś na allegro lampki do tyłu (samara)- białe okrągłe- z okrągłą ceną chyba 700 zeta za komplet |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2004-11-03 15:13:43
Wiem - sam o nich tez wspomnialem Szkoda A tak a propos...mozna zastosowac jakies inne oswietlenie? Np diodowe? (chodzi mi o tylne lampy Pozdr [ wiadomość edytowana przez: MikeB dnia 2004-11-03 15:45:48 ] |
TROLL SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW 525 TDS kombi, ... Sz-n | 2004-11-03 20:21:51 w sumie nowe fury chyba mają diodowe lampki z tyłu, np chyba mondeo ma coś takiego. Co do kwestii stworzenia samemu czegoś takiego(chociażby "wkładu" lamy, bez zmiany klosza) to chyba niestety nie przedzie taki numer. Jeżeli sie mylę to mnie POPRAWCIE.... |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2004-11-03 23:38:34 NO wlasnie - a la mondeo Szukałem w internecie i znalazłem jakichs gości wypowiedzi: "Witam. Po pierwsze przypominam, że wszelkie zmiany w ukłądzie oświetlenia grożą utrata dowodu rejestracyjnego i mandatem."i drugiego: "Strona prawna pomyslu jest faktycznie nieciekawa, ale widzac niekiedy pseudotuning kloszy w niektorych samochodach (np golfy i inne) wykonany sprejem w kolorze lakieru, cisnienie troche mi wzrasta. Nie tylko z powodu marnej widocznosci oswietlenia bedac w ruchu na drodze, ale takze ze wzgledu na slepote policji i stacji diagnostycznych ktore dopuszczaja takie pojazdy do ruchu. Porownujac trakie sytuacje do mojej zamiany zarowek na diody to pikus !" (ze strony elektroda ) Wiec nici z moich wielkich planow Iiicha Allegro kierunki Pozdr [ wiadomość edytowana przez: MikeB dnia 2004-11-05 19:13:22 ] |