1) Witam mam problem mianowicie przy cieplym silniku: samocho LADA 2107, 1300 z gazem mam wystrzaly z rury w momencie kiedy puszczam gaz co to moze byc?
2) kolejny problem dotyczy szarpania na niskich obrotach i nie wchodzenia na wyzsze niz 3000 obroty!
3) potrzebowałbym regulacje zaplony, zaworów i gaznika 1300, zna ktos jakiegos dobrego taniego majstra od tego? chyba ze ktos z klubowiczow z okolic katowic zna sie na tym to moglibysmy sie jakos dogadac...
z gory wszystkim dziekuje jakiekolwiek informacje...

a nawet pare tylko jak jest cieply, no i te szarpanie denerwujące nie moge jechac ze stala predkoscia bo mi strasznie szarpie i nie mozna tego opanowac, zeby jechac plynnie to musze albo przyspieszac albo puszczac gaz albo na luzie po jak rzymam pedał w jednej pozycji to zaczyna szarpac
. Musze niedlugo podjechac na pożądną regulacje bo juz prawie 3 lata nie bylo regulowane.
) to tez miałem takie objawy - przy zdjęciu nogi z gazu chodził jak WRC. Ale w twoim przypadku raczej stawiałbym tak jak koledzy na zapłon a zawory może ale w mniejszym stopniu