| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2003-01-11 20:41:06 Czytając różne wiadomości i ciekawostki natknąłem się na coś takiego tu
Co Wy na to ? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-01-11 20:59:29 Wiedziałem już o tym od dawna, że tego typu oświetlenie jest zabronione.
Szkoda bo fajnie to wygląda. A jeśli chodzi o policję to z jednej strony mają rację a z drugiej to jak na mój gust trochę przesadzają... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-01-12 12:08:23 Nie wiem czy dobrze doczytaliście /albo ja źle zrozumiałem/-piszą o DIODACH WEWNĄTRZ pojazdu!!!-to przecież nie są światła NA POJEŹDZIE!...co ich obchodzi super dyskretne podświetlenie np.pedałów /mowa o elemencie auta |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-01-13 08:26:45 Hehehe najbardziej mi się podoba stwierdzenie że mogą być pomylone z pojazden uprzywilejowanym hehehehehe Ktoś tam ma niezłe poczucie humoru albo DUŻĄ wade wzroku |
Lee GF8 Katowice | 2003-01-13 09:21:20 ELO!!!
qurwa CYRK NA KOLKACH!!! bezsensowne umieszczanie diod na spryskiwaczach, lusterkach, chlodnicach, a co gorsza na wycieraczkach powoduje odwrocenie uwagi samego kierowcy jak i innych uzytkownikow drog! montowanie diod wewnatrz lub podswietlanie pedalow to efekt podobny do jazdy z wlaczonym oswietleniem wewnetrznym!!! w nocy przy zlych warunkach to istne samobujstwo!!! naprawde nie chce nikogo urazic ale ja uwazam takie 'innowacje' powstaja po to aby zwrocic na siebie uwage ludzi o podobnym 'pokroju'.... no bass no fan, no fear, pioneer... ect... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-01-13 09:27:46 .O.O miałeś na myśli stroboskopy. Te diody błyskowe... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-01-13 09:40:59 Gratuluję ADMINKOWI poczucia humoru ...
Pewnie jeszcze nie widziałeś w akcji takigo oświetlenia samochodu. Jakbyś w nocy dostał po oczach w lusterku wstecznym światłem z takiej diody to szybko zjeżdżałbyś na pobocze. A ZOLTAR słusznie mnie uzupełnił. To są właśnie diody stroboskopowe, sprzedawane zresztą wszędzie. Dla przykłądu podaję link do aukcji na Allegro. Stroboskop SMD Pozdrawiam ---------------- .O.O. |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-01-13 23:00:19 Stop Łukasza jest w DECHĘ |
Lee GF8 Katowice | 2003-01-14 10:13:27 el0!
tu Krawat masz racje! rzeczywiscie nieraz TIR wyglada jak pojazd Edisona a 'Pan Wladza' i tak czesciej za3muje osobowe tjuningowane fury... chyba 'duzy moze wiecej'... |