Poszukiwane szyny do fotela kierowcy - Warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Już któryś raz zadam to samo pytanie:
Czy ktoś z Was ma cokolwiek do fotela kierowcy w Espero. Mam nieprzeciętne luzy na szynach i tylko wymianan stelarza mnie uratuje - spawanie nie pomaga

Pozdrawiam
Maciek

Hmmm, zapomniałem się zalogować. Ale i tak to wiele nie zmienia bo rzadko się udzielam )))).

Tak czy owak: SZUKAM FOTELA - POMOCY !!!!!

czyli nikt nie ma takiego złomu? Chyba wezmę urlop i poszukam na szrotach

pzdr
Maciek

Niestety nie potrafie Ci pomóc, ale moge pocieszyc, że nie jesteś odosobniony ze swoim problemem. W moim aucie fotel również nie wyglada najlepiej. Po pierwsze ma wyduszoną gąbkę z lewej strony - efekt wysiadania i wsiadania, a przy moim wzroście i wadze to sie wcale jemu nie dziwię, ponadto fotel na prawej szynie fotel jest lużny i przy poruszaniu nim delikatnie się podnosi - może można to jakoś dokrecić? Czekam na wiosnę by w cieple garazowym to obadać. Najlepiej bym cały wymienił na nowy, lub go jakoś reanimował. Denerwujące jest to co w trakcie jazdy powinno być wygodne a wcale takie nie jest.

Szyna? podejrzewam ze nie bedzie problemu z takowa na szrocie na ulicy strazackiej (chyba najbardziej znany szrot w stolicy) ostatnio (miesiac temu) stalo tam espero z potwornie roztrzaskana dupa.

Niestety na Strażackiej nie mają. Faktycznie było Espero ale fotele, jak twierdzi gościu, były do wyrzucenia (

Moja irytacja co do bujanego fotela i braku foteli na szrotach zaowocowała drastyczną decyzją - kupiłem szyny w sklepie. Cena wyjściowa na Kotsisa w Warszawie to było 790 złotych, później okazało się że są po 515, na koniec dostałem 15% rabatu i zapłaciłem 423 złote (absurdalna kwota - nie? - zwłaszcza jak na taki kawałek złomu).

Oczywiście to był dopiero początek kłopotów. Na szczęście zdecydowałem się rozebrać fotel pod sklepem. Wszystko było by dobrze bo szyny pasowały do podłogi, ale nie pasowały do mojego fotela. A szkoda bo był to chyba nowszy model mocownia, który robił wrażenie znaczenie bardziej trwałego niż mój.

Z lekką rozpaczą wziąłem pod pachę fotel w drugą rękę niepasujące szyny i poszedłem pożalić się sprzedawcy. I już szykowałem się do zwrotu zakupionego towaru gdy gość wynalazł na magazynie mój model szyn.

Potem już tylko 15 minut i fotel jak nowy. Choć za takie pieniądze to rozwiązanie polecam tylko najbardziej zdEsperowanym

pzdr