Witam!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w SOSNOWCU ul.Kukułek czynne pn-pt tylko popołudniami, ceny umiarkowane, ma dużo klientów, trzeba się umawiać, zna się na rzeczy, dużo znajomych go chwali. Kiedyś zachaczyłem wlewem gazu o krawężnik(to była jazda ) i przy tankowaniu gaz sie ulatniał, pojechałem tam i w zamian za obietnicę zatankowania do pełna na ich stacji (też na ul.Kukułek) usterkę usunięto za free byłem mile zaskoczony cena gazu jest niższa niż np.BP lub Shell a jakość i ilość jest ok!

Czy tutaj jest jakiś moderator

Po pierwsze - czy kolega rozumie mniej-więcej idee for dyskusyjnych? Przyjęła się chyba ogólnie taka dziwna zasada, że temat powinien odzwierciedlać treść, a tutaj jakby jedno z drugim niewiele ma wspólnego.
Po drugie - na niektórych forach wyznaje sie też taką zasadę, że należy dopisywać sie do istniejących wątków miast dublować tematy o identycznej treści:
>> Polecane warsztaty montujące instalacje LPG <<
Po trzecie - tu nawiązując do w/w zasady można by ten wątek przypiąć do tematu >> Witamy na nowym Forum <<, gdyby faktycznie temat odzwierciedlał przesłanie postu. Niestety tak nie jest, więc w zasadzie punkt trzeci nie ma tu raci bytu i właściwie tylko podkreśla znaczenie punktu drugiego.
Dziękuje za uwagę i przepraszam za zajęcie tak dużej ilości tak cennego czasu antenowego