Co o tym myslicie... ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

??

co jakis czas na forum odzywa pomysl z grillem albo wlotem powietrza ale ja wychodze z zalozenia ze po pierwsze, jak by byl potrzebny to by go zrobili bo teraz to za duzo roboty, a po drugie sprzedaj komus potem taki samochod z wycietym grillem....

Ale pomysl uwazam za fajny ale niestety nie zrealizuje z wyzej wymienionych przyczyn

A mnie się ten grill na fotce wogóle nie podoba... niestety...
Szpeci i burzy jego cały wygląd...
Pomyśl nad jakimś innym wycięciem.

a ja sie zastanaiwlame kiedys czy bo od lanosa nie wlazl ... albo od jakiegos innego daewoo

A może coś w stylu Seata lub nissana, delikatne, dzielone , np. dwa małe wlotypo obu stronach znaczku??

Moze jesteśmy przywiązani do naszych dobrze zrobionych stylistycznie maszyn?-ja też uwazam,że oryginał jest OK'!...co innego pas /kratka/ międzu halogenami -tam jest co robić! Pozdr!

A taki grill? Takie same grille mają Vectry i Omegi...

To jest kratka Irmshera.

Ale caly urok Espero polega na braku grilla !!

Pozdrowionka

Juz mam w projekcie inny powinien Wam sie spoodobac.. Niestety najpierw musze go ladnie narysowac

no lukasz mi sie ten grill podoba oczywiscie sa gusta i gusciki dlatego ja bym zrobil go troszke wezszym tzn zeby gorna krawedz nie rownala do linii swiatel ale byla odrobinke nizej..ale ogolnie spoko tylko tak jak lasombra obawiam sie ze to pozostanie wirtualnym projektem..

Projekty projektami, ja czekam na pierwszego smialka

el0!

eee... nie... zdecydowanie nie...
ja nie zrobie czegos takiego w moim Bolidzie...

uwazam ze calosc jest dobrze dobrana...

a kto projektowal linie espero?
bo chyba jakies znane nazwisko?

Włoska firma Bertone

Mnie również nie odpowiada, proste linie Espero nie tolerują zadmiernych upiekszeń, pasuje to potem jak kwiatek do kozucha.
Niech żyje asceza - także w gustach.