| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcinstarletka Starletka 1.3 XLi 91' Bydgoszcz | 2004-12-28 23:07:37 Witaj Coobah81 na forum. Po czym sądzisz, że masz amory do wymiany. Co się dzieje z tyłem auta?
Co do wymiany to, dobry mechanik upora się z tym w godzinkę i to bez zdejmowania kół z samochodu. Koszt w Bydgoszczy to ok. 50 zł. za całość. Pozdrawiam. |
marcinstarletka Starletka 1.3 XLi 91' Bydgoszcz | 2004-12-28 23:44:34 Podając cenę miałem na myśli samą robociznę. |
marcinstarletka Starletka 1.3 XLi 91' Bydgoszcz | 2004-12-29 17:02:20 Co do ceny to trudno jest różnie zależy od firmy ale za amory to ok. 250 zł za sztukę, co do poduszki to nie wiem.
U siebie wymieniałem same sprężyny z tyłu, myślałem że straciły swoją charakterystykę bo mi dobijało zawieszenie przy wożeniu z tyłu 2 osób ( przy poprzecznych nierównościach i gdzie asfalt się trochę zapadł, słychać uderzenie jak by miały mi zaraz wyskoczyć w bagażniku). I niestety nic nie pomogło nadal dobija i 350 zyla poszło w las, a tył jak jest miękki tak jest nadal. Normalnie widać jak auto siada jak pasażerowie siadają z tyłu. Czy Masz takie same objawy w swojej gwiazdce? Jak tak to daj znać jak wymienisz u siebie amory czy bedzie jakaś poprawa w tej kwestii. Bo chodzi mi po głowie już dorobienie twardszych sprężyn (bez zmiany ich wysokości), bo w sklepie nie dostaniesz. Pozdrawiam. |
rogacek TOYOTA DRIVER VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2005-01-02 22:15:44 seryjnie polecam KYB. do tuningu Koni o regulownej twardości |