Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() cwaniak Miłośnik FSO Fiat 125p kombi "Brzydgoszcz" | 2005-09-28 13:02:29 Mamy już temat, gdzie wszyscy umieszczamy rodzynki z allegro, a ja proponuję pochwalić się jak nasi kontrachenci zapakowali zakupiony przez nas produkt, oczywiście mam na myśli również rodzynki ![]() Ja pierwszy ... Osłona miski olejowej przyszła w profesjonalnym pudełku po listwie zasilającej od komputera, opakowanie prawie jak oryginał ![]() [ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-06-17 11:10:14 ] [ powód edycji: Modyfikowałem tytuł ] |
![]() berek33 Miłośnik FSO Poldi 1.6 GLE+LPG Świdnica i Wrocław | 2005-09-28 13:19:27 Moze to nie allegro ale chciałem powiedziec , ze Janio super zapakował moje podkładki klubowe pod tablice w... extra wielki karton po herbatce Lipton ![]() ![]() |
![]() Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-09-28 14:15:23 Kiedyś zakupilem za grosikow kilka ![]() ![]() |
![]() cwaniak Miłośnik FSO Fiat 125p kombi "Brzydgoszcz" | 2005-09-28 14:57:34
opakowanie książek o tematach motoryzacyjnych musi być związane z tym samym ![]() |
![]() jurek_j Miłośnik FSO PF 125p/PN Caro Nowiny Wielkie | 2005-09-28 15:47:01 Ja też się mam czym pochwalić bo ja być może i miałem najlepiej ![]() ![]() |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2005-09-28 16:31:59 A do mnie przyszedł prędkościomierz od Caro starannie przylepiony w pudełku szarą taśmą żeby się nie telepał. Niestety klej od taśmy został na tarczy, a jak się go zmywa to tarcza z matowej robi się błyszcząca - ogólnie sytuacja do d. ![]() |
![]() rdt cinquecento nieruchome Radom | 2005-09-28 16:43:34 hmm miałem kiedys alcatela db - (swietny telefon tylko troszke garbaty i wiekszawy niz ten co mam aktualnie)
przyszedl zapakowany w okolo 2 metry folii bąbelkowej i pudełeczko a co do licznika i taśmy - ciepła woda z detergentem albo dyktaturat - rozpuszczalnik w zadnym wypadku i ja bym tarł tak zeby wycierac tylko tam gdzie był klej zeby go nie przesuwać na miejsce czyste |
![]() GUCZII Miłośnik FSO Polonez 1500/Caro W-wa | 2005-09-28 16:47:53 W pierwszej przesyłce jaką dostałem, było radio safarii zawinięte w ścierkę. |
![]() bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2005-09-28 17:32:15
ja zawsze dopełniam kulkami z pomietych gazet albo folia |
![]() Golden_ Miłośnik FSO 2 x Polonez 1.5 SLE ... Miasto rozpusty :D | 2005-09-28 17:57:48 Ja kiedyś kupiłem ściemniacz do oświetlenia tablicy (mondeo) i przyszła paczka 4 razy większa od części: rozpakowuja a tam podarte gazety no to się wkur...(pierwsza transakcja przez allegro), że nic innego wiecej nie ma bo wagi nie czuć było. Na szczęscie okazało się, że towar jest ![]() |
t_kucyk Miłośnik FSO Peugeot 406 Toruń | 2005-09-28 18:23:14 Nie z allegro ale również ciekawe - jako wypełnienie pustej przestrzeni w kartonie wykorzystano... chrupki kukurydziane ![]() |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2005-09-28 19:05:46 Zauważyłem, że my użytkownicy Allegro dbamy o środowisko naturalne. ![]() ![]() |
![]() Janek_125p Miłośnik FSO Fiat 125P Pavulon Team :D | 2005-09-28 19:06:41 Raz do mnie przyszło awizo do odebrania na poczcie. I qrde mówie przecież ja nic nie kupowałem na allegro. Ide napoczte i pytam siegościówy co to za paczkqa. Ona mówi że nie wie, że jest bardzo duża i ciężka i że najprawdopodobniej allegro bo oklejona taśmą taką. I pytam sie czy cosmam płacić za tą paczke ona, że nie. Mówie eee to biore. Jak zobaczyłem paczke to zaczełem się zastanawiać czy mi to do samochodu wogóle wejdzie ![]() ![]() ![]() |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-09-28 19:10:01
wiem ![]() |
![]() cwaniak Miłośnik FSO Fiat 125p kombi "Brzydgoszcz" | 2005-09-28 20:22:56
ale zużyte, czy nówka sztuka ![]()
buahahahaha ![]() |
![]() Janio Miłośnik FSO To pole jest za małe ... Pruszków | 2005-09-28 21:31:00 Jakiś czas temu kupiłem na Allegro osłonę metalową miski olejowej (taka na wzór OBR-owskiej) do Poloneza żony.
Otóż rzeczona blacha zawinięta była w folię, a następnie wsunięta pomiędzy dwa styropiany po DVD i całośc było wsunięte w pudełko po DVD. Nawet ciężar się zgadzał ![]() Full profesionalizm. I drugi przykład. Około rok temu kupiłem na Allegro tylny zderzak do Caro. Po odbiór nie zgłaszałem się chyba z tydzień i w końcu przysłano ponowne awizo. Ja poszedłem to babka na poczcie nie bardzo mogła znależć paczkę. Poszła na zaplecze i zapytała się koleżanki. Za chwilkę dało się słyszeć: - To chyba ten zderzak! Nareszcie. Nie ma się jak przez niego ruszyć. Za chwilkę kobitka wróciła targając rzeczony zderzak i miała mały problem z podaniem mi go przez okienko. ![]() Ostatecznie wynosła mi go drzwiami. Owinięty był cały papierem i taśmą i o dziwo nie zniszczył się podczas transportu. |
![]() Lafaar Miłośnik FSO MR93 / Vitara / Berl ... Toruń ZOK | 2005-09-28 21:34:17 Ja z kolei nadawałem na poczcie zderzak przedni do Caro. Wysyłałem go Rysiowi ![]() ![]() |