Czy jesli lusterka sa sterowane elektrycznie stanowi tez ze sa one podgrzewane?
Nie wiem jak to sprawdzic.
Mam sterowanie elektryczne ale jak wlaczam ogrzewanie tylnej szyby to lusterka nie grzeja (nie odparowuja).
Carina E '96 po FL
| « Poprzedni | Następny » |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | Perzan z jednego przełącznika zrobili dwa jeśli i wycierałki przednie są podgrzewane a jeśli nie to działają razem z szybą ja mam dwa |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | U mnie napewno nie ma podgrzewanych lusterek chociaż mam je ustawiane elektrycznie
a to co pisze kafi to nie wiem czy to jest to ale kiedys na jakieś fotce włąsnie widziałemże przycisk od podgrzewania tylniej szyby był podzielony na 2 |
Perzan TOYOTA MANIAK ![]() ST191L-DWMNKW Kraków |
Aaaa... to by tłumaczyło dlaczego na schemacie są w jednej obudowie Ciekawostka przyrodnicza. W takim razie domyślam się już do czego jest u mnie luźne złącze dwustykowe przy silniku wycieraczek. Hmmm... kwestia wyłącznika i szyby, czy jeszcze brakuje mi przekaźnika ? Temat do przetrawienia Pozdro. ----------------- *** Try not. Do or do not. There is no try. *** |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | Kombinuj Perzan KOMBINUJ!
wszystko co wyczytałeś ze schematu i zobaczyłeś pod machą się zgadza przełącznik jest podzielony jutro może zrobię zdjęcie to wam podeśle rsuhy - tak piszę bo tak mam Pozdro |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | Kombinuj Perzan KOMBINUJ!
wszystko co wyczytałeś ze schematu i zobaczyłeś pod machą się zgadza przełącznik jest podzielony jutro może zrobię zdjęcie to wam podeśle rsuhy - tak piszę bo tak mam Pozdro |
| « Poprzedni | Następny » | |