Przypadkowe spoty...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pod lidlem miałem dzisiał spot... 3 siódemki
Niestety spot się skończył, zanim skończyłem zakupy
A już chciałem pogratulować samochodów

jak zobaczych gdzieś mnie jadącego nidaleko ciebie to trąb i fleszuj to będę wiedział ze to ty i to dopiero będzie można uznać za przypadkowy spot bo koło ład to ja się często zatrzymuje i co z tego , a mój samochód napewno poznasz bo jest raczej rzucający się w oczy i nie powtarzalny- fotki w profilu.
Pozdrawiam i witam nowego kolegę

żebym to ja na wszystkie łady trąbił to chyba bym ręki z klaksonu nie zdejmował hehe nie wiem jak tam w łodzi ale u mnie gdzie się nie obejrzysz to jakaś łada jedzie

Trąbienia nie było, też tego dużo jeździ, słabo kierowcy reagują... zupełnie jakby nie byli dumni

Ale stanęły akurat 3 obok pod sklepem i fajnie wyglądało... chociaż zlot to musi dopiero wyglądać!

ale jak popatrzysz na fotki mojej to zrozumiesz o czym mówie

Cytat:
2005-08-30 16:25:03, dobry pisze:
ale jak popatrzysz na fotki mojej to zrozumiesz o czym mówie

dobry takich jak twoja widziałem juz przynajmniej 100 wierz mi ze "u nas na wschodzie" ukraincy smigaja takimi ładziankami ze oj :|

patrzyłem, patrzyłem... myślę, że bym poznał... poza tym zawsze jak widzę ładę to wypatruję naklejki LKP

Arsen wnioskuje że nie patrzyłeś w mój profil na fotki bo i może jeździ jeszcze nie jedna taka jak moja ale ile z nich ma ciemne szyby i na nich odblaskowe naklejki klubowe na tylnej i bocznych raczej niedowidzącemu trudno było by nie zauważyć pozatym ile z nich jeździ na felgach aluminowych 15' i ile z nich jeszcze ma dwa garki przed atrapą , jak znajdziesz choć jedną podobną i mi ją pokażesz to dopiero uwerze.
Co prawda w profilu lada jest na felgach 14' ale na zeszłorocznym zlocie już miałem te własnie 15' to można je zobaczyć na zdjęciach z tamtego zlotu

dobry z halogenami z produ i na alumach jest ich do groma
z ciemnymi szybami u ukrainca to swiety obowiazek
a naklejek nie zobacze z daleka
ani rozmiar kól mi sie w oczy nie rzuci no ale jak juz cie poznam zatrabie obiecuje tylko ile razy ty nia w lublinie lub na lubelszczyznbie byłes??

pare razy może i byłem ale mnie głównie chozdziło o kolege Meczo bo też z Łodzi jest jak widać w jego podpisie więc jeśli porusza się czasem po bałutach to powinniśmy się kiedyś trafić

hmmmm Dobry - ja nie wiem, czy tak bardzo rzucasz sie w oczy . Raz musiales mnie prawie przejechac, zebym Cie zauwazyl

choć nie było to umyślne to myślę że i tak byś mnie zauważył jak byś wtedy przeszedł jakieś 30 sek wcześniej przez przejście i spacerował spokojnie bo ja jeszcze nie spodkałem choć trochę podobnej lady do mojej ale może mało miejsc odwiedzam i sami policjanci twierdzą że mam auto rzucające się w oczy wiec to na dobrą sprawę nie jest do końca takie dobre mieć niepowtarzalne auto nic nie można przeskrobać za mocno

a ja wczoraj pod Skorpionem mijalem sie z Wergiliusem i tak myslalem ze skads znam tego goscia i jak sie dowiedzialem wieczorkiem na gg on tez tak myslal nie ma to jak przejsc obok siebie i za duzo myslec ale nastepnym razem juz sie chyba poznamy