MotoNews.pl

Gdzie tankujecie gaz w Warszawie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poczytałem posty o gazie i mi weszło na myśl?

Polecam:

Neste - Trasa Toruńska, zaraz za Wisłą w stronę woli
Gaz bdb, 1.31zł/litr

Geant Ursynów
Gaz bdb, 1.32zł/litr

Czy jest gdzieś taniej?

-----------------
FSO Seicento 19.06.2005
www.centomania.pl

BP. ul. Al. Krakowska róg Malowniczej (Okęcie - przy pętli tramwajowej). Cena 1.52zł/litr -ale auto pali mi 2-3 litry mniej niz na tańszym gazie.

Miło jest być kimś ważnym. Ale ważniejsze jest być kimś miłym.

[ wiadomość edytowana przez: Janio dnia 2003-01-24 01:05:24 ]

witam
hmm Orlen - na przeciwko hotelu Ibis. (1.49)
autogaz - naprzeciwko Geant Fort Wola (1.30)
Jelonki - boczna od Lazurowej (tam nie wiem po ile bo ponad miesiac nie tankowalem)

WBR
Skoku

najtansza stacja jest przy modlinskiej jadac od centrum na swiatlach przed bp w prawo, po prawej jest zlomowisko, prosto, kocie lby i bingo. gaz ok. ja tankuje wszedzie, byle nie na orlenie, shellu, bp, aralu, nestle i innych zagranicznych 10gr drozej.
pagan

potwierdzam na neste na trasie toruńskiej mają super gaz, dobry jest też shell i statoil do orlenu się zraziłem kiedy jeszcze nazywał się cpn i sprzedawał nie oczyszczony gaz od ruskich

Ja tankuje u siebie u prywaciarza, bo blisko i tanio! 1,31 w Markach przy Skocie

Ja taknuje po 1.30 na stacji Petrochemii "pod" wiaduktem na Płowieckiej.Zawsze tam jest taniej o ok.10 gr. niż u prywaciarza do którego mam o wiele bliżej.

Nie narzekam na gaz i obsługę na stacji na Conrada (przy kościele). Jak człowiek w biedzie, to i bez złości zatankują za 3,50 zł.

Mala poprawka - u mnie kosztuje juz 1,34

Cytat:
2003-01-28 14:33:24, KiLeR pisze:
Mala poprawka - u mnie kosztuje juz 1,34

Czym sie martwisz ja wczoraj w Lublinie na stacji Petro placilem po 1,49

Hehe, Statoil już 1,52zł. Zaryło mnie aż

-----------------
FSO Seicento 19.06.2005
www.centomania.pl

co sie dzieje! Jest coraz cieplej, a gaz drozeje?

Nie łam sie kiler - cały czas dają cukierka
P.S. shit! Ja ma mjeszcze w butli gaz za 1.31

ja ostatnio zatankowalem za rekordowa sume 49zl gaz po 1,48 i to u prywaciarza miedzy Geantem a Marasa w strone Minska Mazowieckiego

Zgodze sie z Paganem... czesto tam Złotówy tankują gdzie opisał, więc musi być w miare dobrze i tanio. Poza tym taksówki widuje też przy Modlińskiej w okolicach skrzyżowania z Płochocińską (stacja tylko gazu przy zachodniej jezdni). Sam na gazie nie jeżdżę więc nie powiem... ale Złotówy najczęściej wiedzą, gdzie co i jak.

Może nie w Warszawie, ale chyba w całej Polsce.
Piszę bo ostatnio tankuję gazior na Shellu, po namowach kolegów z klubu i nie tylko i potwierdzam jest super!!! Jakby nie to autko, no i cena jest super-na Shellu kosztuje 1,55zł, a na Stadoil'u 1,62 na BP tez tyle samo. Na początku Shell był najdroższy a teraz najtańszy. Ktoś mi mówił, ze Stadoil i BP i jeszcze kilku bierze gaz z Orlenu, a Shell, ma swój gaz i dlatego nie manipulije przy cenach, od roku czasu