Do Macieja 75

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie jest ta hurtownia ceny podajesz dość dobre,
jakiś telefon do gości masz?

Spójrz pod zakładke sklepy - miasta - Poznań.
Tam podałem adres do majstra _ amortyzator itd.
oraz do sklepy z amortyzatorami ul. Kościelna.
Wymiane robiłem latem zeszłego roku. Kupiłem sachsy na kościelnej a potem majster je wymienił na moją prośbę bo juz nie chciało mi sie tam jeździć.

To ceny są takie:
KAYABy 193 zł gazowe
Sachs - 170 zł,

daleko do ceny 135 zł

Przykro mi to słysześ, może minęło troche czasu i ceny skoczyły przez to pół roku. Wiem ,że ten mechanik ma również sklep skąd bierze części do wymiany, natomiast nie wiem czy ma tam sachsy lub kayaby, bo raczej oni prowadzą produkty tańszych firm.
Szkoda, że nie zapytałeś o ceny alko.
Pewnie teraz jakbym robił zmiane to jeszcze bardziej bym poskapił i załozył amorki z krosna

Dodam, że nosząc się z zamiarem wymiany amorków, zrobiłem przegląd całego Poznania, wiele razy trafiałem na niepoważne garazowe firmy, wielu sprzedawało tylko z montazem itd. Ten adres, który Tobie podałem, wydawał mi sie najbardziej odpowiedni, towar miałem nastepnego dnia, bez kręcenia i jakis niespodzianek w stylu, że mieli miec, a nie mają, bo coś tam. Widze, że towar jest jednak obecnie drozszy niż sadziłem, ale moze czasami warto dać pare złotych wiecej, a byc powaznie obsłuzonym, niczego nie nawidze bardziej niż szarpac się z jakimś "burkiem", który chce zarobic parę groszy i reklamuje się że ma najtańszy towar, którego w rzeczywistości jeszcze nikt na oczy nie widział.