tak sobie siedze......popijam oryginalną whiski z oryginalnej szklaneczki Johnnie Walkera i ....ucze się ochrony środowiska..... (ten debilny biologiczno-chemiczny pasujący do PW jak siodło do świni.... przedmiot musze zaliczyć w poniedziałek.....)
....i kliknąłem na banner Jedrasika umieszczony u nas na stronie.....i przeglądam......i przeglądam....i dochodze do wniosku ze zestawy Jedrasika to jeden wielki festyn.... i nie mówie tu tylko o espero (niudana podróba Lega ) ale generalnie o wszystkich samochodach tam umieszczonych ..... focus jest paskudny...podobnie jak nexia.....podobnie jak lanosy.....
ALE! żey nie było że nic mi się nie podoba - znalazłem dwa autka w moim stylu - czarny lanosik - ale ten czarny to zwykły seryjny sport z przyciemnionymi lampami , wydechem i innymi felgami....
Ładna jest tez ta wisniowa nubira kombi........ a reszta to dresowozy......brakuje im tylko świecących dysz spryskiwacza i antenek ...... no i szklanych drzwi.... żeby paski było lepiej widać...
PS jest tam taki zółty lanos - pamiętam jak Jedrasik wrzucił na autokacik.pl fotki tego lanosa z pozującą przy nim ....m.....aszkarą (bynajmniej nie modelką) .....ciałko jeszcze jak cie moge....ale twarz radzieckiej traktorzyski jakoś nie trafiła w moje gusta...... podobnie jak reszty , jedrasik przeprosił! (duuużo było głosów krytycznych) i wrzucił fotke samego samochodu...... - i do czego zmierzam - ta sama maszkara pozuje w menu jego strony!!!! i jest żywym przykładem że komputerowa obróbka zdjęć potrafi wszystko
Tomek masz rację, niestety w Polsce duzo firm odstawia festyn...
Sam mając firmę i chcąc się wybić, w pierwszej kolejności postawił bym na osiągi...przypadek przegranej Espero jędrasika z Felicją nie jest dobrą reklamą...
Niestety w naszym kraju, dużo z obiecywanych wielkich przyrostów mocy to mydlenie ludziom oczu...
Przypadek gościa z jednego forum, gdzie bodajże w Ładzie miał mieć około 130-140 koni...naprawdę miał 90...
Niektóre autka są naprawdę ładne, ale z niektórych "tuningów" to chyba trzeba tylko płakać...
Jak widzę Octavię z nakładkami na klamki to mam ochotę puścić pawia...