MotoNews.pl
1 Wielka prośba do Warszawiaków i okolicznych... (132143/27) - PT

Wielka prośba do Warszawiaków i okolicznych...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie zwracam sie z wielką prośbą do Warszawiaków i okolicznych FSO maniaków o pomoc w sprawdzeniu auta, które znalazłem na allegro . Chodzi mi o TEN SAMOCHODZIK . Jest w Pruszkowie i nie wiem czy warto wogóle jechać i sie zainteresować nim. Czy jest coś wart czy nie. Mieszkam w Łomży wjęc kawałek drogi jest a nie chciał bym jechać taki kawał drogi na marne bo paliwo kosztuje . Jak ktoś był by przypadkiem w Pruszkowie i maił czas to czy mógł by sprawdzić dla mnie tego kombiaczeka ze zdjęć mi sie podoba . Ale jak sprawy wyglądają w rzeczywistości to nie wiem. Jak stan techniczny - podwozie, buda, zawiecha hamownia, silnik skrzynka, podzespoły. Jak sprawy ubezpiecznia, opłat, prawne ogólnie jestem zainteresowany kupnem kombiaczka ale czy warto wogóle taki szmat drogi jechać i go wogóle obejrzeć? Nie chciałbym aby znów mnie w konia zrobił facet jak kilka razy sie to zdażyło i marnowac czas i pieniądze na coś co nie ma sensu. Dlatego też zwracam sie do szanownych kolegów z pomoca w sprawdzeniu auta, zrobieniu oględzin i wydania opini w miare fachowej rzecz jasna , dlatego za pomoc z góry dziekuję i czekam na opinie .

To paskudztwo bez klamek chcesz kupić? Bleee... Oczy bolą od patrzenia.

tez mialem na niego ochote ale ten wieś tuning....

To że troche WT to wiem ale cóż nie aż tak bardzo brak klamek, troche ...ujowy nie jest przyznam i ten kolorek w środku ale cóż nie aż tak by to nie przeszkadzało w codziennej eksploatacji ojcu i mnie na wypady łykendowe by starczyło

Przywrócenie klameksów to nie problem, zrobienie wnętrza seryjnie też, generalnie widać, że wieśniak straszny jakiś, bo usunął 3 klamki
Czyli nie stać już było chama na zamontowanie siłowników żeby drzwi otwierały się pilocikiem, tylko prostak otwiera od środka wszystkie poza swoimi
Ale generalnie jeśli jest stosunkowo zadbany, to warto się nim zainteresować, bo jak już pisalem, nie jest problemem odwieśniaczyć to autko
Pzdr

Po sanitarce to napewno nie zniszczony i zadbany

strzez sie takich samochodow. oprocz wiesniaczego wygladau ma z pewnoscia mnostwo patentow, ktorych rozgryzienie zajmie ci lata. nie ma sensu tego brac. sory.