Cytat:
|
2005-08-15 18:12:48, LadaMan pisze:
A masz jakies informacje o wymiarach albo cuś ba ja na węgry napewno nie pojade. A co do tuningu lada ma miec troszke wiecej konia i dobrze wchodzic w poślizgi a wszystko za małą cene musi być p.s : skąd wziął je ten krzysztof czy jak mu tam ma taki obrazek bialej ladiszki z takimi poszerzeniami [ wiadomość edytowana przez: LadaMan dnia 2005-08-15 18:14:03 ]
|
|
Fleszer ma te poszerzenia VFTS właśnie z węgier....zamówił sobie chyba u Zoliego i tam odebrał.....koszt to coś około 200-400 zł wiec nie taka tania sprawa.
więcej konia nie zdobędziesz tanim kosztem.....oczywiściwe moim zdaniem...
najlepiej zrobić remont silnika i już ci przybędzie kilka koników....dużo daje sportowy wałek (300 do 800 zł), planowanie, obróbka głowicy (800-1000 zł), większy gaźnik np polonezowski weber, albo z wyższej półki weber dcoe (40, 45).........
Ja zrobiłem tak: całkowity remont silnika, przygotowanie głowicy, weber 45 dcoe i wywaliłem instalacje gazową.......efekt jest naprawde niezły - poczytaj sobie
TUTAJ
Krzysiek pomimo że ma te fajne poszerzenia to dodatkowo ma naprawde przygotowany silnik z podwójnymi weberami, no i zawieszenie........
Tak czy siak to nic nie zrobisz bez kasy.....inaczej będzie to totalna kicha......