FOTKI z nocnego zlotu na Stegnach 2003.02.09 !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tym razem fotki były robione z udziałem statywu, więc problem "poruszonych" nocnych zdjęć został rozwiązany...
Wszystkie zdjęcia umieszczone są w galerii Koreańskiego Klubu Espero, a poniżej macie linki do nich...
Czekam na komentarze lub ewentualne uwagi

1 2 3 4 5 6 7 9 10 11

Fotki jak zawsze ładne. Może by urozmaicić trochę wasze spoty, gdyby tak nagrać kamerką kilka przejazdów w waszym wykonaniu...

A gdzie 8 ??

8 jest wystarczy ręcznie zmienić adres

mi natomiast nie wyświetla się 9....

generalnie fotki zajefajne.. ....tylko moje tylne światełka (które live wyglądają pięknie).....wyszły....paskudnie....czemu

Może problem polega na tym że srodkowe klosze mają minimalnie ciemniejszą barwe... - i to tak zadziałało....

Nie będę sie rozpisywał i powiem tylko tyle :
"6" pięknie daje po oczach !

No rzeczywiści 6 daje po gałach, pozatym zdjęcia są super! Mam jedno pytanko ,.. pobawiliście sie cos tam na tym śnieżku ( bo fajnie by było trochę pozarzucać furką) cz tylko tak staliście??

Chłopaki postawili furki i rzucali się śnieżkami!

Zdjęcia oczywiście superanckie. Tylko tych Esperynek coś mało... Fajnie by było gdyby tak wszyscy członkowie klubu sie zjechali, ustawili wszystkie esperaki to by była rewelka.
Oczywiście ja też bym tam chciał być . Sorki Panowie ale jeszcze się z Wami ani razu nie widziałem (może to kiedyś nadrobię).

Pozdrawiam
Maniuta

BTW...
Ja zawsze myslalem ze Espero ma zwykly akier a tu ... moj lakier jest magiczny

Taki jak na tych resorakach ze jak sie je polalo ciepla woda robily sie jasne a jak zimna to ciemne

Moj sie zmienia ze srebrnego w granatowy

hihihihi

Ty! faktycznie wygląda na granatowy!!! Łukasz co ty masz za aparat

a i oto dowodzik

od prawej
Carbol
Sahel
ja
Łukasz G
Krzysiek
KeyJey!!!!!
Tylko że jego espero jest srebrne jak to krzyśka!!!! o ssoo chozi ???

Keyjey dlaczego nie pochwaliłeś się, że masz Espero z lakierem kameleon...

Ja nie widze w tym nic smiesznego....

Ciekawe jak rano mam odroznic swoj samochod od innych.. a podkresle ze pod moja klatka stoja 4

Na szczescie kazdy w innym kolorze... tyle ze moj zmienia...

Cytat:
2003-02-10 14:41:24, KeyJey pisze:
Ja nie widze w tym nic smiesznego....

Ciekawe jak rano mam odroznic swoj samochod od innych.. a podkresle ze pod moja klatka stoja 4

Na szczescie kazdy w innym kolorze... tyle ze moj zmienia...

Po rejestracjach...