Witam
przychodzę do Was z propozycją zorganizowania zlotu integracyjnego.
jestem klubowiczem F&F i pragne zaprosić Was na spot 2-3 dniowy w osrodku rekreacyjnym SOSINA ktory znajduje sie w miescie Jaworzno. zlot planowany w dniach 12-14 siernia br. na terenie osrodka znajduje sie zalew z ktorego mozna w rozny sposob korzystac tzn pływac wpław i uzywac rowerków czy zaglowek (jesli ktos ma patent) ponadto w drugim dniu trwania organizujemy kreciołek na całkiem sporym szutrowym placu, oczywiscie wieczorami mocno sie integrujemy , zapewniam ze nie jest to jakas popelina na której ludzie sie nudzą...
organizowalismy juz 2 zloty klubowe oba były rownei udane
w kazdym razie wpadlismy na pomysł aby zaprosić Was i FSOAK
sadze ze naszym klubom przyda sie integracja , w niczym nie rywalizujemy, warto byłoby sie poznac i zawiazac znajomosci,poza tym prawda jest taka ze nas wszystkich tak na serio łączy to samo...
zaraz wkleje foty osrodka i placu , piszcie co o tym sądzicie ja bede odpowiadał na ewentualne pytania
pozdrawiam

juz uruchamia kontakty wiec na okolo 99% bedzie laweta na zlociku jakby cusik sie komus urwalo. Ja ze swojej strony moge zapewnic dostep do czesci do Lady przez okolo 24 godziny na dobe.