Podkarpacie, Tarnów i okolice - spoty i zloty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chętnych z Podkarpacia na zlot ( miejsce i termin do uzgodnienia)proszę o wpisy z prpozycjami.Pozdrawiam.

No to ja bede pierwszy, tylko kiedy i gdzie ?? Musze to pogodzic z zajeciami i teraz sesja

Pozdrowionka

Narazie sie orientuje czy będą chętni, co do sesji to mam to samo a potem obrona tak więc jezeli już to kolo kwietnia ale jestę otwarty na wszystkie propozycje .Pozdrawiam

Cześć - jesłi to ma być dopiero w Kwietniu to może gdzieś w beskidzie niskim???wtedy i z Krakowa byśmy podjechali
Paweł

Cytat:
2004-01-25 19:15:56, pawel_krakow pisze:
Cześć - jesłi to ma być dopiero w Kwietniu to może gdzieś w beskidzie niskim???wtedy i z Krakowa byśmy podjechali
Paweł

Ja też jestem za, i też optuję za Beskidem Niskim.
A co powiedzielibyście np. o okolicach zalewu w Klimkówce?
Pozdrawiam
Andrzej

Widzę, że się drugi wątek na jeden temat zaczyna tworzyć. To może moderatorzy mogliby połączyć te dwa wątki? Tym bardziej, że jest nowa propozycja miejsca zlotu?

Miły, to jest wątek o zlocie (a raczej w/g mnie spocie) lokalnym, podkarpackim. A kwestia zlotu ogólnopolskiego i jego miejsca to już całkiem inna sprawa, i nie ma co tych wątków łączyć.
Pozdrawiam
Andrzej

No chyba, że tak. Bo ja myślałem, że to propozycja miejsca na ogólnopolski. Sorki w takim razie

Nie no Miły - to raczej spotkanko(jesłi się oczywiscie uda) , bo kolega chyba u nas Nowy???
Ale chętnie się przejadę na wiosnę w taki spokojny i zapomniany trochę rejon Polski , jak beskid Niski. Tez Zalew- dobra mysl
Paweł

A może marzec? Zależy oczywiście jak będzie pogoda, A co do miejsca, to fajnych miejsc u nas nie brakuje .

Cos malo chetnych, naprawde tak niewielu jest chetnych ?

Witam

Ja się również piszę na ten spocik

Andy

Zachecony przez kolege dcnt zglaszam chec udzialu - wprawdzie blizej mi do Malopolski, ale jesli nie bedzie to zbyt daleko to moglbym sie zjawic Jak cos to prosze o priv z ewentualnym info na ten temat.
Pozdrawiam !

Jak tak dalej pojdzie, to do konca roku nic nie zorganizujemy.

Ja np raczej nie dam rade na ogolnopolski zlot pojechac ze wzgledu na brak czasu i funduszy, ale na lokalny chetnie bym sie zjawil, ale pasowaloby choc z kilku, lub nawet kilkunastu chetnych, zawsze by to bylo weselej, na miejsce spotkania, proponowalbym poszukac cos moze blizej cuntrum wojewodztwa, zeby kazdy mial mniej wiecej jednakowa odleglosc do pokonania na spotkanie.

Pozdrowienia

Ja też chętnie bym pojechał na ten zlot. POZDROWIONKA.

Pwitajcie, jak co to łapie sie na impre lokalna. zawsze to osoba więcej. Pozdrawiam

A Może tak ie okolice jak Polańczyk, Solina(tama), Nie dla wszystkich jest to blisko zresztą dla mnie też nie za blisko, ale co za okolice. A jak nie to cos bliżej, w Kamionce też jest super( znam te okolice z rajdu 4x4 fajne imrezki. Pozdrawiam.

Cytat:
2004-03-19 02:19:05, ryzu91 pisze:
A Może tak ie okolice jak Polańczyk, Solina(tama), Nie dla wszystkich jest to blisko zresztą dla mnie też nie za blisko, ale co za okolice. A jak nie to cos bliżej, w Kamionce też jest super( znam te okolice z rajdu 4x4 fajne imrezki. Pozdrawiam.

Ja prawie co roku bywam nad zalewem solinskim, a Polanczyku tez bylem - piekna okolica, w tym roku tez sie wybieram na weekend i cos mi sie wydaje, ze bedzie jakis spocik w tamtej okolicy

To może sie spodkamy wszyscy nad solinąi szczelimy sobie trase turystyczną po zalewie Co wy na to???
Ludzie co z wami bawmy się!!! W domach sie umiera a nie siedzi.

[ wiadomość edytowana przez: ryzu91 dnia 2004-03-21 00:16:32 ]

kurcze jesli ustalicie ze nad Solina to ja sie pisze na 100% tylko zeby to byl jakis dluuugi weekend, co bym mogl wrocic ze studiow do domu Moze tak np. 1-3 maja?
Trzeba korzystac z wiosny, bo w lecie to sie warszawiakow i krakusow najedzie, to wtedy nie ma sie co tam pchac - a teraz jest jeszcze spokojnie ...ale juz niedlugo