Warszwiacy kto z Was pracuje w TVNie?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przyznać się bez bicia - srebrne ESPERO WXT...., naklejka klubowa + znaczek TVN na tylnej klapie........

JACO

No no.... Ciekawe kto...

Chyba pracujemy w tej samej firmie

JACO

Szkoda ,że nie zamówiłem naklejki klubowej

Ale jeszcze pare dni temu nie miałem Esperka

JACO

No spryciarze wystarczy wejść na galerię i zobaczyć Srebne Espero z naklejką klubową i naklejkami TVNu na odblasku należy do Pycla

No niestety Pycel chyba ma więcej roboty odemnie ,bo nie ma czasu się nawet zalogować

JACO

Krzysiek a my może w końcu stukniemy się w Piasecznie

jak wiesz ja jestem zawsze w okolicach ósmej (jadę do pracy) i w okilcach 16:10 jak z pracy wracam...

Diacon... to ja juz wiem kto takie korki robi na Puławskiej w godzinach szczytu.. Ty i JACO

Mialem napisac ze wlasnie nakleilem naklejke klubowa ale wyszlo wczesniej

Teraz to juz bede wszystkie d`esperaki po miescie ganial i swiecil im blendka z naklejka klubowa chociaz pierwszy "zdobyty" juz jest Jaco sam mnie znalazl, okazalo sie ze znamy sie z widzenia i pracujemy jakies 8 !!! metrow od siebie. Jaki ten swiat maly ? Prawda?

Dobra Panowie bez żartów, jak mogę stać się posiadaczem tej naklejki ?????? Wiem ,że załatwiał to Łukasz Gajer ,ale chyba ten temat jest już zakończony.

JACO

Święta prawda - malutki ten świat

JACO

Nie rozumiem.
To jedni już mają naklejkę, a inni nie?
Ja jeszcze nie posiadam>>> ((

Maniuta

Trochę cierpliwości, niektórzy warszawiacy dostali naklejki na stegnach w sobotę, reszta czeka na wysyłkę

Pycel !
Zrób fotkę jak to wygląda w żeczywistości! Bardzo jestem ciekaw jaki to efekt !!!
Niestety Panie JACO... naklejek jest tylko tyle ile było zgłoszeń... nie brałem ich na zapas... ...teraz widzę żę to był błąd...

Ja Cię w pełni rozumiem - brać naklejki które może ktoś kupi, a może nie... Mam tylko nadzieje ,że będzie więcej spóźnialskich i może wtedy coś się zorganizuje, a może ktoś nie odbierze swojej.... wtedy zapisuję się jako pierwszy do kolejki.

Niestety nie dam rady za godzine wstawiam znow samochodzik do pana slawka i odbiore go dopiero w sobote.
A aparacik zostawilem w Milanowku (teraz jestem na targowku u rodzicow). W sobote zaraz po przyjezdzie do milanowka zrobie fotke i odrazu wysle ci ja. Chyba ze bedzxiesz u pana Slawka do soboty.