Witam,
Kupilem to radyjko. Bylem w kilku sklepach i pytalem o homologacje. Niestety nikt nie mogl mi pomoc. Czy macie koledzy moze kopie takiej homologacji ? Jesli tak to prosze wyslac mi na mail : [email protected]
Z gory dzieki
Matys
| « Poprzedni | Nastpny » |
83matys Toyota Corolla / Yam ... d | Witam,
Kupilem to radyjko. Bylem w kilku sklepach i pytalem o homologacje. Niestety nikt nie mogl mi pomoc. Czy macie koledzy moze kopie takiej homologacji ? Jesli tak to prosze wyslac mi na mail : [email protected] Z gory dzieki Matys |
Gral (M) CB FORUM president Opel Meriva A Helmond | to moe by homologacja lub dokument dopuszczenia. ten drugi pewnie mona dosta PARze |
Race_D CB FORUM echo master FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | A z tego co nie podpasujesz:
Wykaz urzdze homologowanych (...) ONWA MK1 AM 2-6112-11 ONWA MK2 AM/FM 2-6122-31 ONWA MK3 AM/FM 2-6112-31 ONWA AM/FM 2-6112-11 ONWA K 6111B AM ONWA Turbo K6 AM 2-6124-11 ONWA AM 2-6122-11 (...) ?? Jeli nie homo na ten konkretny model to moe wystarczy na zblizony - czy miki sie a tak znaj? Zawsze mona ciemni, e to po prostu kolejna modyfikacja, a homologacje s na werje podstawowe dawane - to Pan Wadza nie wiedzia?
|
Kafi CB FORUM nadajnik Mazowieckie | Nie musisz go demontowa wystarczy gruszk odpi i spoko moesz mie i sucha nie moesz nadawa!!!
Pozdro. |
| « Poprzedni | Nastpny » | |