No mnie przy obecnych warunkach atmosferycznych pali okolo 11 do 11,5L gaazu oczywiscie Shell PowerGaz i to uwazam za wynik calkiem niezly przy moim stylu jazdy (czytac cegła na gaz)
w czyklu miejskim lub autostrada (czytać jeszcze odpycham się nogą żeby było szybciej

) to naprawde niezle !!!!standardowo na zwykłym gazie w takich klimatach miescił się miedzy 12-13L....
A tak przy okazji czy ktoś ma załorzone magnetyzery na GAZ.???? podobno na gazie coś dają ze względu na prostote instalacji i brak sterowania......
Kolega mnie przekonywał swego czasu że jego astra pali 1 do 1,5 litra mniej odkąd załorzył magnetyzer gazowy ale jakoś sceptycznie do tego podeszłem.... ma ktoś jakieś doświadczenia z gazowym magnetyzerem...????
A co do wyników to mam pewne zastrzerzenie ponieważ sterowanie w instalacjach gazowych jest zadne a reczne ustawiania niby z analizatora bywają mocno zroznicowane wiec ciezko tu porównywac spalanie zazu..:(
Ja mam napewno podkrecona mieszanke bo tak sobie zarzyczylem zeby mial leprzego kopa.....!!!!!!