MAM SYNA!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
DRUGIEGO
Może to nie jest temat ściśle związany z esperakiem , ale musiałem się pochwalić
dzisiaj, dokładnie o 20:00 odciąłem Nikodema od mamy

GG

GRATULUJĘ !!!! DZIECKO TO COŚ NIESAMOWICIE WAŻNEGO W ŻYCIU....DRUGI SYN? FARCIARZU!!...MUSZĘ CIĘ POZNAĆ Z MOIM SĄSIADEM...ON MA JAKIEŚ MĘSKIE AMBICYJE ALE COSIK MU NIE WYCHODZI...niedawno trzecia córka mu się urodziła

No to wielkie gratulacje. Ja mam termin na połowę sierpnia.

GRATULACJE !!!!!!!!
Teraz tylko zbuduj dom i posadz drzewo!!!

No i {YCZE TWOJEMU SYNKOWI ABY MÓGA KIEDYZ JEyDZI TAKIM FAJNYM ( nie identycznym oczywiscie) SAMOCHODEM JAK TATA !!!

JESCZE RAZ GRATULUJE !!!!!!

Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech sie synuś dobrze chowa!
Ja mam córcie i przymierzam sie do syncia. Mam nadzieje, że sie uda. Może tak w Esperaku zrobić poczęcie!!!!!!!!
A może ktoś ma przepis...

Pozdrawiam
Maniuta

Kongretulejszons!!!!!!!

Ja MAM DWUMIESIĘCZNĄ CÓRKĘ

SUPER Z NIEJ ZWIERZACZEK

GRATULUJĘ po stokroć

DZIDZIUŚ to kupa roboty ale i kupa satysfakcji.

JACO

Dołączam się również z GRATULACJAMI !

Niech się zdrowo chowa i przynosi dużo radości !

Gratulacje

WIELKIE GRATULACJE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH SIE DOBRZE CHOWIE.!!!!!!!!

Gratuluję!
Ja mam narazie jednego, ale może Cię dogonię
Dużo zdrówka dla całej rodzinki, bezpiecznej jazdy i wiele radości.

Gratuluję !
Krzysztof

Przyłączam się , Moje Gratualcje Grzegorzu!!!!!!

Wszystkiego naj....
Niech Ci się zdrowo chowa,

gratulacje i nie zapomnij od początku oswajać Go z motoryzacją

MOJE GRATULACJE !!!!!!!! No to mamy po równo. Dwóch synów , 2.0 CD ,wzrost inny , ale kierunek ten sam.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego.Pozdrowienia dla Żony !!!!!!!

To i ja się dołącze do kolegów i złoże gratulacje, najważniejsze aby zdrowe było...........a i tak córeczki są najlepsze

GRATULUJE!!! jako ktorys tam z kolei... ale nie wazne. Mnie to jeszcze daleko do dzieci, he ,he

Dołączam sie do wszytkiego czego zyczyli koledzy.....mam nadzieje ze ja jeszcze ojcem nie jestem

Rowniez gratuluje i pozdrawiam coraz to liczniejszych sympatykow ESPERO...Jaki Ojciec taki Syn