STEGNY - 14.02 - Spot???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to jak spotykamy się w piątek czy przekładamy na sobotę???

Krzysiuuu... to jest 14 luty !!! jak wytlumaczysz swojej drugiej polowie ze chcesz sie spotkac z kolegami ???
Ja tam wole nie ryzykowac, potem bede chodzil o tak , a w sobote to moze i ja was zaszczyce swoja obecnoscia.

Ps. jakbym przyjechal to mam nadzieje ze chlebem, sola i oczywiscie gorzalka mnie przywitacie.

Pycel

[ wiadomość edytowana przez: Pycel dnia 2003-02-12 12:11:00 ]

Nio tak, piątek odpada, a więc sobota 15.02.2003 godzina 23:00 Stegny, Rozumiem że Carbol będziesz

ja niestety w sobotę odpadam - znajomi przychodzą i będą %, no chyba, że mnie żona podwiezie

Sahel... a co Ci broni przyjechac ze znajomymi... do 23:00 bedziecie mieli zaprawe ( tylko przekaski i apperittif ) a po zlocie bedziecie pic po wrazeniach

Ja pewnie bede.... ale niestety znow nie swoim wechikulem...

ja się postaram pojawić...ale nic nie gwarantuje

Do Diackona....

pojawię się ale pod warunkiem, że będę miał na kim "szpony" wypróbować - co Ty na to Krzysiu

BEDE...
I może w końcu nakręcę jakiś filmik MPEG jak "kręcicie bączki"?

Cytat:
2003-02-13 10:10:44, ŁUKASZ_GAJER pisze:
BEDE...
I może w końcu nakręcę jakiś filmik MPEG jak "kręcicie bączki"?

Świetny pomysł...może 2 wersje dla modemowców i posiadaczy stałki ?

Carbol pokręci kierą a nie dziewczynami...

To będą te panienki?

beda beda :)

Moja bedzie

Nie wiem czy się wyrobię, bo dzisiaj o 22:00 odbieram Ojca z Tarchomina bo wraca autokarem ze Słowacji z nart i nie wiem ile czasu mi się tam zejdzie...

Wrazie co Łukasz to przecież wiesz że spot zaczyna się o 23:00 ale przeważnie komplet jest koło 24:00, ja też nie wiem czy będę punktualny, ale napewno będę (nadal bez ręcznego :D )

a ja pojawie się 23:z minutkami...

jade jeszcze na bilardzik ....i nie wiem jak się wyrobie....

PS
Mam teraz Tarcze brembo max, klocki ferrodo premier i szczęki ferrodo premier + przetoczone prawie nowe bębny hamulcowe.... ale bajer coooo

...ale dziś sobie nie poszaleje...bo hamulce musza się dotrzeć i są "ledwe"

No i co .... ?? no i co... ??

mięczaki :)))

A ja z Tomkiem twardo do 1:30, spot przerzucilićmy na statoil, obejrzeliśmy aferę z blokersów z policją, rozładowaliśmy jeden akumulator, odpaliliśmy jeden samochód na przewody ( mój hehe ) i było spoko. Miło jest się spotkać z kumplami by pogadać.

Carbol , KeyJey przywiózł owieczkę, a ciebie nie było :(

Pozdrowienia dla Małgosi KeyJey

pomyłka to był shell

i było miło!!

A wszystko przez te szpony- zapomniałem naostrzyć .
Napiszcie coś więcej, Krzychu, czemu rozładowałeś akku. .

Małgosi ???????????????????????

Krzysiek jak to sie mówi... nie jedź na podwójnym gazie.. ???

BOŻENY

KeyJey, może chociaż jakąś fotke wrzucisz .
Zawsze to lepsze niż słowo pisane .