Problem z bisem????HELP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam maluszka bisa ostatnio robiłem remont kapitalny silnika głowica tłoki pierścienie wał wałek rozrządu itd.Remont robiłem sam i składałem tez sam po złożeniu i odpaleniu silnika okazało sie że z oleju zrobiło sie mleko po prostu jasny taki badziew.Więc rozebrałem silnik ponownie gdyz podejrzenie padło na źle dokręconą głowicę złożyłem ponownie na nowych uszczelkach i generalnie po wlaniu oleju to samo co prawda tym razem oleju nie przybyło bo poprzednio z 2 litrów zrobiło sie 3 ale nie zmienia to faktu ze olej znowu wygląda jakby sie spotkał z wodą czy jest taka opcja że to resztka tego poprzedniego mleka poprostu została wypompowana z wału i połączyła sie z nowy olejem i dlatego jest taki kolor czy macie jakies inne podejrzenia nie była wymieniana pompa wody moze przeż nią cos tam do olejku płyn chłodniczy podaje????

Jeżeli nie wypłukałeś Silnika, to jest taka możliwość, że zostało troszkę wody w układzie olejenia.
Wypłucz silnik i zalej jeszcze raz nowym olejem i resztę też tzn. Chłodnicę, zbiorniczek itp. A jeŻeli dalej coś będzie się takiego działo to zdejmij głowicę, bo może podczas planowania, źle ją splanowali tzn krzywo. A jeżeli dalej tak będzie się działo to ...........pewnie pękł blok. Ale to raczej mało prawdopodobne.
Powodzonka i napisz na F&F jak się sprawuje Bisior