| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
szmyk TOYOTA DRIVER Yaris III/IS300/ForTwo PL-FR/Marseille | 2008-01-31 19:02:34 Honda Accord
r.prod. 2000 przebieg licznikowy 256 000km kolor biały wyposazenie: -elektryka pełna -klimatyzcja -alufelgi -spryskiwacze reflektorow -do kompletu dorzucam oryginalne kubelkowe fotele skorzane , teraz sa zalozone standardowe poniewaz mi osobiscie sie na takich lepiej siedzi
-fotele standardowe elektrycznie regulowane i podgrzewane -tabicerka drzwiowa i siedzen welurowa (boczki drzwiowe i siedzenia w takim samym kolorze ) -elektryczna antena -RO CD ,MP3 -alarm -c.zamek w aucie zalozone sa nowe opony letnie Yokohama , mam rowniez nowy komplet po jednym sezonie zimowym opon zimowych Kleber Krisalp HP auto jest zarejestrowane na mnie we Francji gdzie sie znajduje obecnie a wiec do zarejestrowania trzeba doliczyc opłaty takie jak za auto sprowadzone z zachodu jezeli ktos bylby zainteresowany to autem zjezdzam prawie co miesiac do PL a teraz co mu dolega , najwazniejsze. Stukac zaczynaj panewki , kiedys puscił waz od chlodnicy , mozeliwe ze przez to sie przegrzal wtedy. Sprzedaje je poniewaz napaliłem sie na inne nowsze i w dieselu i z Toyoty
cena do negocjacji , zaintersowanym podam na priv ewentualnie email do mnie to szmyk0712@o2.pl [ wiadomość edytowana przez: szmyk dnia 2008-01-31 19:04:52 ] [ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2008-02-01 07:32:54 ] |
szmyk TOYOTA DRIVER Yaris III/IS300/ForTwo PL-FR/Marseille | 2008-02-18 12:02:02 auto sprzedane wiec ogloszenie nieaktualne juz
wczoraj na lawecie odjechalo do polski , musze pochwalic forum bo ktos z motonews dzwonil ze tutaj widzial ogloszenie i wzial autko , niestety nie klubowicz zaden
[ wiadomość edytowana przez: szmyk dnia 2008-02-18 12:03:08 ] |