| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PRZEMEK-M HF MEMBER Świebodzin | 2005-05-25 13:14:46 Witam wszystkich! Mam bardzo duży problem chodzi o to że kupiłem samochód marki HYUNDAI COUPE 1998 rok samochód jest sprowadzony z włoch ,teraz najlepsze,zgubiłem podczas transportu klucze i zaczął sie problem ,Klucz mam juz dorobiony tylko zostaje immobiliser .Prosze o doradzenie mi co mam w takiej sytuacji zrobic czy kupic cały komputer +klucz + stacyjkę czy może da sie jakoś odciać immobiliser ,jeżeli ktoś może mi jakoś pomóc to bardzo bym prosił o email przemekspox@interia.pl .Naprawdę niewiem co mam zrobic może ktoś juz miał kiedyś taki problem .Z góry dziękuje pozdrawiam Przemek tel.0 606 646 607 [ wiadomość edytowana przez: PRZEMEK-M dnia 2005-05-25 13:16:13 ] |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-05-25 15:00:38 szukaj u siebie kolesi od stacyjek i immbilajzerów oni to zrobią za cirka 200-300 max, w stolicy mam namiar na kolesi ale to chyba deko daleko dla ciebie. W kazdym razie nie ma sensu wymienianie niczego bo to kosztuje $$$$$$ |