Jaki najpiękniejszy kolor dla Panny Samary??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Typujcie..ja stawiam na kolor ,,zielona trawka''..robilem na photoshopie i pinknie wygląda

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-12-02 09:28:03 ]

bordo (mam jest pikne)

lub

srebro (widzialem, tez pikne malowane cale lacznie ze zderzakami, lusterkami itp)

taki, jaki lubisz. to Tobie ma sie podobac!

zielony metalic ma misiekns, powinien miec foty w profilu

jedyny i słuszny kolor dla samochodu to kolor czarny + chrom duuuzo chromu...ale czy to wypali na samarze?

Bałbym sie eksperymantować...wyszedł by jakis wiejski tunning czy niedoszłe dresiarstwo Nie no ale mój ulubiony kolor to czarny..nie tylko aut

Pomarańczowy metalik z palety kolorów Lamborghini Murcielago z dodatkiem perły.Widziałem taki na golfie trójce i wygląda przepięknie.A tak wogóle to polecam lakiery motocyklowe metalizowane bądź perłowe:mimo,ze wydają sie identyczne jak samochodowe mają większą głębię koloru i super podkreślają wszystkie załamania płaczczyzn - czyli do kanciaka jak znalazł.Zresztą w erze mieszalników lakierów i komputerowego dobierania barw,dobry lakiernik potrafi doradzić i zadziwić klienta

Myśle sobie, że przejrzyj całą paletę kolorów i podobieraj sobie w graficznym programie
Uważam także, że chrom w samarce to pomyłka bardziej przydałby się jej "sportowy sznyt"

granatowa samarka jest OK

proponuje lakier o numerze T 205 taka zywa zielen ,albo jakis niebieski metalik ,grunt zeby byl to zywy kolor moze cos z palety Kawasaki

Mi bardzo podoba się ciemna zieleń metalik z palety Audi i VW, ewentualnie Kawasaki, piękne też jest ciemno niebieski – morki. Ciekawe kombinacje można robić, ż barwami czarnymi, złotymi. Mimo to uważam, że Samara fajnie wyglądałaby w jakimś zmyślnym odcieniu niebieskiego.
DEx

Ja całkowicie zgadzam sie z Arsen- em (?)
Jedyny sluszny kolor to czarny, najlepiej mat do tego chrom
KOniec kropka