| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-08-10 17:26:17 Jak w temacie -> taka alternatywa dla snowboardu latem:
Fajne i nie trzeba benzyny (tylko z górki cały czas musi być ). |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-08-11 00:58:55 No widzę, że jestem pionierem w LKP (już próbowałem takiej górskiej deski -> jeszcze mam kolano spuchnięte ).
Co to na stare lata mi do głowy przychodzi... ![]() |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2005-08-11 10:52:26 Podczas jazdy na sniegu jak upadniesz, nie tak boli,
a tu piach, jakies kamienie. To nie dla mnie. Kiedyś kiedys na deskorolce jeździłem, na szczęscie się nie połamałem,ale potłuczeń było coniemiara. |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-08-11 11:04:54
na śniegu to tylko lądujesz na dupie, żeby się zatrzymać jadąc na desce
Myślisz, że miał przynajmniej majty? ![]() |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-08-11 11:44:32
Miałem i majty, i ochraniacze, i kask nawet, ale jakos nie za bardzo wiedziałem jak się zabezpieczyć przed skręceniem stawu...
Ale fajne toto jest... choć urazowe .
Na snowboardzie kolano - to drugie - rozwaliłem sobie upadając na lód, gdy jakiś gość przeciął mój tor jazdy i przejechał mi nartami po czubku deski prawie... Więc i ten śnieg nie jest za bezpieczny .
Na m-boardzie można mieć dodatkowo hamulec na tylną oś (takie opcjonalne wyposażenie; trzyma się dźwignię w ręq i można przyhamować), więc nawet lepiej, niż na snowboardzie jest .
Poza tym jak się jeździ na trawie, to i upadki nie są takie groźne . Próbowałem jazdy w Poznaniu nad Maltą i było coool (tylko to kolano wyeliminowało mnie na trochę ) .
Poza tym, wiadomo... twardy trza być nie miętkim . |
![]() maxymilan SYMPATYCZNY GOŚĆ kraków | 2005-08-11 11:59:01
zawsze mowilem siedziec spokojnie w domu w foteliku pic piwko i tylko uwazac coby sie nie zadlawic a takie tam rozne szatanskie wymysly to se mozna w telewizji poogladac ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-08-12 10:22:12
Jeeetaaam... i pewnie seksu też nie uprawiać, bo można sobie (...) zwichnąć |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-08-12 13:15:27
... a piwem też się można zadławić [ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2005-08-12 13:16:30 ] |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-08-12 17:22:26
A i kobieta nietylko piwem.... |