| « Poprzedni | Następny » |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | pojedz do serwisu seata albo vw i sie dowiedz ile za to chca |
uszek Taki co wszytko wie :) VW Passat B4 VR6/Sea ... Nisko | Ty zwariowałes?? na pewno z 600zł jak nie wecej za jedno lusterko bodajze chca 250zł to za kable mozntaz boze taz nie dobijaj mnie |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | e tam
przesadzasz jak sie chce cos miec porzadnego to ..... |
uszek Taki co wszytko wie :) VW Passat B4 VR6/Sea ... Nisko | pojade na szrota pod warszawe i wymontuje wszytsko z jakiegos rozbitego bedzie to samo!!!!! a o wiele taniej!!!! |
saseta Moderator VwGroup VW PASSAT PACIFIC starachowice | moim skromnym zdaniem serwis w ostatecznosci bo to moze kosztowac kupe kasy lepiej poszukac pogrzebac a moze cos sie znajdzie... |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | ja jak narazie to mam wszytko z serwisu
poczawszy od oleju do szamponu |
uszek Taki co wszytko wie :) VW Passat B4 VR6/Sea ... Nisko | ja tez ale u mechaników na lewo kradna co chca i pozniej mi wymieniaja taniej ale z lusterkami moze byc problem!! |
saseta Moderator VwGroup VW PASSAT PACIFIC starachowice | niop kasiasy jest tak jak i uszek wszystko z salonu....
sie ludziom powodzi... |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | sasetka to ja niewiem w jakim stanie jest twoj Vw
olej chociaz wymieniasz ?? A co do kasiastego to watpie
szuakm tanich czesci i prawie zawsze sa na miejscu w salonie seata to go i juz mam w samochodzie
fachowo i bezpiecznie (a nie jak tu u tych mechanikow co uszek u nic hkupuje ) |
uszek Taki co wszytko wie :) VW Passat B4 VR6/Sea ... Nisko | Taz nie obrazaj naszej kolezanki i jej auta
TAZ PAMIETAJ KOBIETA MA ZAWSZE RACJE Buziaki saseta1 |
saseta Moderator VwGroup VW PASSAT PACIFIC starachowice |
chociaz jeden facet to wie |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | A ty uszek uwazaj gdzies seata stawiasz bo dzisiaj wyczailem miejsce gdzie stoi ![]() ![]() |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | ja tez mam garaz panie Uszku
no jasne ze jade
dzisiaj caly dzien zakowalem bo jutro siedze tam od 8 do 8 ![]() |
| « Poprzedni | Następny » | |