| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mauzer64 F&F MEMBER ![]() 21 x fiat Zebrzydowice | 2005-06-01 23:56:13 Audi 5000 CS 2.2... Samochod posiada:
-centralny zamek -skórzana kierownica + lewarak zmiany biegow -szyby atermiczne zielone -elektryczne lusterka, ogrzewane, asferyczne -trzecie swiatło stop -podłokietnik kierowcy -oświetlenie dla kazdego pasazera z mozliwoscią regulacji -elektrycznie regulowane przednie fotele z 4 pamieciami -tylny podłokietnik w oparciu -10 głosników ( 6 z przodu, 2 w tylnych drzwiach, 2 z tyłu) -climatronic -roleta tylnej szyby -osłony słoneczne z podświetlanymi lusterkami -hak holowniczy -ogrzewanie dla pasazerów -własciciel niepalący -100% bezwypadkowy -od poczatku jezdzi na pełnosyntetycznym oleju ( Mobil) Moze sie to wydac smieszne ale na progach ma jeszcze folie tak jak wyszedł z fabryki, ja jestem drugim włascicielem w kraju! Aktualnie co trzeba zrobic to wymienic simembloki w wachaczach. Sprzedaje z powodu braku finansów... Wszelkie pytania pod nr tel 888621804 . Acha przeglad wazny do sierpnia, blacha podwojnie ocynkowana, zero sladow jakiego kolwiek wzoda, stan ogulny bardzo dobry! W OPCJE WCHODZI ZAMIANA NA STARY MOTOCYKL NP: M-72, BMW,SIMSON TURIST ITP ORAZ SAMOCHOD.... najlepiej fiat.... MACIE JAKIES OFERTY TO PISZCIE I DZWONCIE!!!!! AUTKO MA INSTALACJE GAZOWĄ PRZYSTOSOWANĄ DO TURBO, INSTALACJA MA NIECAŁE DWA LATA SPALANIE 13-15 LITROW Moja cena za ten samochod to 8000zł CENA DO NEGOCJACJI!!!!!!!!!!!!!!!!! Fotki na @ |
mauzer64 F&F MEMBER ![]() 21 x fiat Zebrzydowice | 2005-06-02 00:13:36 Fotki
![]() |